Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '21

 
Kategori
Güncel
 

HANGİ KÜRDİSTAN ?

İzmir'de yapılan saldırıda katledilen kardeşimize üzüldüm. Hem bayan hem de savunmasız . Tıpkı hunharca şehit edilen öğretmenimiz Aybüke'ye üzüldüğüm gibi.  İzmir'de Deniz kardeşimizi katleden cani ile Aybüke kardeşimizi katleden cani arasında hiç bir fark yoktur. Her ikisi de canidir. Biri ben milliyetçiyim diyor . Halt etmiş. Ben de milliyetçiyim. Ülkücüyüm. Hiç br milliyetçi ve de ülkücü bir bayana kurşun sıkmaz. Yüce Allah'ın(c.c) verdiği cana kıymaz. Ancak söz konusu vatan  ve de bayrak olunca işte o zaman vatanına ve de bayrağına göz dikenin  de gözünü oyar. 

Aybüke öğretmenimizin babası kızının şehit edilmesinin ardından hiç bir kırıcı bölücü cümle kurmadı. Oysa Deniz kardeşimizin babası öyle cümleler kurdu ki. O'na göre askerimize, polisimize kalleşçe kurşun sıkan teröristler dağlardaki aslanlardı. Öğretmenlerimizi şehit eden, kürt kökenli kardeşlerimizi acımasızca katleden teröristler dağlardaki aslanlardı. Kürdistan dediğin yer neresi ? Eğer böyle bir yeri Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde hayal ediyorsan boşuna bekleme kardeşim. Ben yıllarca Diyarbakır'da görev yapmış terör mağduru olarak sana kardeşim diyorum. Zira kutsal vatan toprakları içinde vatanını, bayrağını severek yaşayan herkez kardeştir. 

Şunu da unutma ki kardeşim dağlarda senin aslan olarak vasıflandırdığın teröristlerin yüzde yüzü terörist baş liderlerinin rahatı ve de şafahatı için çalışan kandırılmış kürt gençleridir.

İzmir'de şehri kuşbakışı gören bir semtte oturuyorsun. Hani olacak değil ya. Sana aha kürt devleti kuruldu. Hadi git kürdistana deseler İzmir'i bırakıp gider misin?  Şimdi senden ricam kardeşim;

MilliyeBlog'a yazar ismimi gir ve Peki ne1- Peki ne 2- Peki ne 3- Terörist keneler yazılarımı sana zahmet oku kardeşim. Oku da senin dağlardaki aslanlar dediğin acımasız terörislerin neler yaptığını, hangi caniliklere imza attıklarını öğren.bir hele..

İdris PİLAS- Terör mağduru emekli öğretmen.

 

 
Toplam blog
: 193
: 183
Kayıt tarihi
: 09.05.08
 
 

1957 Erzurum doğumluyum. 1982 -9 Eylül Üniversitesi   İktisadi veTticari Bilimler Fakültesi   Maliy..