Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Eylül '10

 
Kategori
Haber
 

Hangi kurumlar en güvenilir araştırması!

Hangi kurumlar en güvenilir araştırması!
 

çökmüş bir buğday tarlası.


Referanduma az bir süre kala, dünyanın sayılı araştırma kuruluşlarından biri olan “ Yerschen AG” ‘nin Ülkemizde yaptığı bir araştırmada, “en güvenilir kurumlar”ın başında YÖK olduğu görüldü.

YÖK’e(Yüksek Öğrenim Kurumu) güven %78 düzeyinde! İkinci sırada TTK( Türkiye Taşkömürü Kurumu) var! TTK %60 güvenirliğe sahip! Üçüncü sırada TMO (Toprak Mahsulleri Ofisi) geliyor! Güvenirlik oranı %55!

Görüştüğümüz YÖK yetkilileri “bu olayın kendileri için sürpriz olmadığını” belirttiler!

“Güvenmeseler gidip başka yerde okurlardı kardeşim! KPSS ile ilgili spekülasyonlar kurumumuzun güvenirliğine yönelik hamlelerdir. Meyve veren ağaç taşlanacak tabi!” Diye ilave ettiler!

TTK da bu sonuçtan memnun!

“Bu kışa iyi hazırlandık! Hatta nisan ayından itibaren doğalgazlı olsun olmasın tüm dar gelirlilere kömür dağıtmaya başladık! Türkiye’yi ısıtmaktan gurur duyuyoruz!” Dediler!

Toprak Mahsulleri Ofisi yetkililerinde biraz buruk bir sevinç vardı!

“Bu yıl durum buğdayı rekoltemiz biraz düşük! Konya ovası çöküyor! Millet tarlaya gitmeye korkuyor! Makarna yardımlarımız biraz sekteye uğrayabilir! Buna çözüm olarak fırınları askıda ekmek kampanyasına davet ediyoruz! Belediyelerle bu konuda anlaştık! Etiketleme ve gramaj konusunda esnek davranacaklarını söylediler! Seneye birinciyiz inşallah!” Dediler!

Haberin linki de burada!

http://www.internethaber.com/en-cok-hangi-kuruma-guveniyoruz-290761h.htm

 
Toplam blog
: 1640
: 466
Kayıt tarihi
: 27.01.07
 
 

Doğum tarihim değişmedi ama çok şey değişti bu güne kadar. En başta, dede oluyorum! Evet; şaşırdı..