Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mayıs '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Hangi yaşta hangi bakım ?

Hangi yaşta hangi bakım ?
 

                                                             Yüzünüz Kaç Yaşında?  

   Son zamanlarda çok çalıştınız, yüzünüzde bedeniniz gibi yorgun mu görünüyor, ya da yer çekiminin acımasız etkileri hissedilmeye mi başladı ? Göz kenarlarınızda ve alnınızda kırışıklar mı baş gösterdi? Cildiniz cansız, solgun, renksiz, mat, pürüzlü, esnekliğini kaybetmiş, sarkmaya mı başladı ? Sigaranın etkilerini düşünmek bile istemiyorsunuz… Size iyi haberlerimiz var! Medikal estetik biliminin son yıllarda attığı dev adımlarla artık henüz gençken cildinizi ve yüzünüzü korumaya başlayabileceksiniz. Orta ve daha ileri yaşlarda iseniz bugüne kadar kendinize gösterdiğiniz özene bağlı olarak 5-10 yıl daha genç görünebileceksiniz! Konunun ayrıntılarını "Doktor Kardeşlerle Eğlenerek İnterAKTİF Zayıflama" kitabımızda da bulabileceğinizi hatırlatıp kısaca yaşa göre neler yapılabileceğine değinelim.Tabii her zaman olduğu gibi bu tedavilerin doktorlar tarafından yapılmasının önemini belirtelim.

    Tıbbın bu alandaki gelişmeleri hayranlık uyandırıcı ancak size uygun tedavi hangisi? Örneğin; 20’li yaşlarda neler yapılabilir, 40’lı yaşlarda neler yapılabilir? Bu öncelikleri temel olarak doktorunuz belirleyecek olsa da size de genel bir fikir oluşturmak için yaşlara göre bir sınıflama yaptık.

                                                           Hangi Yaşta Hangi Bakım?

   20 li yaşlar ;Kontrol edilemeyen  mimiklerde kırışık oluşmasını önlemek amacıyla koruyucu botox, ince dudakları daha belirgin hale getirmek için dudak dolgusu, akne izleri ve canlandırma için kimyasal peeling ve cilt bakımı.

   30 lu yaşlar ; Kontrol edilemeyen mimikler, alındaki enine kırışıklar ve çatık için botoks, düşen kaş uçlarını hafifçe yukarı kaldırmak için botoks, anti-aging , cilt tonu düzensizliği veya leke tedavisi amaçlı kimyasal peeling ,ince dudakları ya da elmacık kemiklerini belirginleştirmek için dolgu , yumuşaklık , canlılık , nemsizlikle başa çıkmak , kollagen , elastin , HLA üretimini artırmak için  PRP,gençlik aşısı veya mezolift , gıdı için lipoliz,cilt bakımı.

   40lı yaşlar ;Alın , çatık , göz çevresindeki kaz ayakları  ve düşen kaş uçları için botoks, ince dudakları , elmacık kemiklerini belirginleştirmek, artık boşalmaya başlayan ve yaşlı görünüme zemin hazırlayan yağ dokusu kayıpları için gülme çizgilerine (nazo-labial hat) ve dudak üstündeki kırışıkbölgeye dolgu ,cilt tonu düzensizliği , leke,cildi tazelemek, anti-aging için kimyasal peeling, yumuşaklık , tazelik , canlılık ,daha iyi nemlenme ,kollagen elastin ve HLA üretimini artırmak için  PRP,mezolift veya gençlik aşısı, sarkmaya başlayan yüz ovali için örümcek ağı yöntemi, gıdı için lipoliz, cilt bakımları

   50li yaşlar ve sonrası ;Artık boşalan ve yaşlı görünüme sebep olan yağ dokusu kayıpları için dolgu ,alındaki enine kırışıklar, çatık ,göz çevresindeki kaz ayakları ve düşen kaş uçları için botox ,cilt tonu eşitsizliği , leke ve anti-aging için kimyasal peeling ,ciltte tazelik , canlılık , yumuşaklık , nemlenme kapasitesini artırmak , kollagen , elastin ve HLA üretimini uyarmak için PRP ,mezolift veya gençlik aşısı ,sarkmaya başlayan yüz ovali için örümcek ağı yöntemi, gıdı için lipoliz, cilt bakımları.

   Bu tedaviler zamana yayılarak ve kombine edilerek uygulanır ve gözün çok daha hoş algıladığı , daha genç ve çekici bir yüz ortaya çıkar.

   Bu tedavilerdeki amaç maske etkisi yaratmadan, ifadenizi bozmadan sizi gençlik görünümünüze yaklaştırmak ve bu durumu korumak. Gelişmiş ülkelerde son derece revaçta olan bu tedaviler için hemen hemen her yaş aralığı ve durumuna göre farklı ürün alternatifleri bulunduğunu da belirtmeliyiz.

  

     www.estetikklinik.com

 
Toplam blog
: 25
: 148
Kayıt tarihi
: 05.02.15
 
 

Dr.Yasemin Arslan Bursa Gemlik doğumludur. Sırasıyla Bursa Kız Lisesi ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..