Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Temmuz '16

 
Kategori
TV Programları
 

Hangimiz Sevmedik dizisi, uzun ömürlü olacak gibi......

Hangimiz Sevmedik dizisi, uzun ömürlü olacak gibi......
 

Dün akşam bebeğimizi uyuttuktan sonra bir dizi izleyelim dedik Burcu ile. Son günlerde bizi çok bunaltan haberlerden, olaylardan biraz olsun kaçmaktı dileğimiz. Bulduğumuz dizi bir gün önce yayına girmiş Hangimiz Sevmedik adlı yapımdı.

Diziyi izlemeye başlamadan önce oyuncularının kimler olduğuna bakalım dedik. Zira iyi oyuncular, özellikle köklü tiyatrocularla yayına giren diziler uzun soluklu oluyor.

Dizinin tanıtımında Altan Erkekli, Gül Onat, Selen Soyder, Mehtap Bayri ve bir çok tanıdık ismi görünce seyredilebilir bir yapımla karşılaşacağımızı daha baştan tahmin ettik.

 Dizi Adile ile Münir adlı birbirini vaktinde çok sevmiş , fakat kavuşamamış iki orta yaşlı insanın çekişmesini anlatıyor. Diziyi azıcık seyredip bir de kahramanların isimlerini gördükten sonra aklımıza Adile Naşit ve Münir Özkul'un rol aldığı efsane Türk filmleri geldi. Bize bu çok değerli sanatçıları anımsatıkları için yapımcılara teşekkür ederiz.

Dizi bir mahalle dizisi. Kuaförü, bakkalı, minübüsü, komşu kadınları, dedikodusu, herşeyi ile bir mahalle dizisi. Bir zamanlar seyrettiğimiz Perihan Abla, Mahallenin Muhtarları, Bizim Mahalle gibi sevgi dolu, dostluk dolu bi dizi.Sanırım özlemişiz birbirine art niyetsiz yaklaşan, sevgi ve dostluk dolu insan topluluklarını, mahalleleri.

Bir masal gibi seyrettik dün gece bu güzel diziyi, aşk da var, kıskançlık da var, ama herşeyden önce insanlık var.

Selen Soyder Itır rolünde çok güzel. Yalnız saçının yeni rengini ve şeklini pek tutmadım. O güzel kıza hiç yakışmamış o dipten boyaları çıkmış, permamı ne olduğu belli olmayan kötü renkteki saç.

Ben bu dizinin uzun ömürlü olacağına inanıyorum. Bu kadar güçlü oyuncular, bu kadar bol konu ile epey sürer gibi geliyor. Umarım yanılmıyorumdur. 

Zira sevgiye, dostluğa, samimiyete çok ihtiyacımız var şu günlerde. Yalancıktan bile olsa, dizide bile olsa...........

 
Toplam blog
: 826
: 1068
Kayıt tarihi
: 26.04.11
 
 

Ben emekli bir iktisatçıyım. 21 yıldır bir sanatçı annesiyim. Küçük kızım klasik müziğe eğilim gö..