Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ağustos '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Hangisi daha çok can yakar dersiniz???

Hangisi daha çok can yakar dersiniz??? Ayağınıza batan cam kırıkları mı yoksa yüreğinize batan ve "paslı çivi" misali hasrete bulaşmış hayal kırıklıkları mı??? Üstelik birinin derdi bir kaç gün, bilemedin bir hafta on gün sürer, ya yüreğe batanın??? Yüzüne gülücükler kondursan da, her sabah aynadaki aksinle kendini kandırmaya çalışsan da en iyi ihtimalle gençliğini alacak kadar uzundur. O kadarla da kalsa iyi... Kimisi göğüsler bu kabindeki çiziklerin sızısını, kimisi gençliğiyle birlikte kurban eder aklının bir kısmını.

Göğüsleyebilenin bir de "midesine yenmiş bir yumrukla boğazına asılı duran yumruk duygusu arasındaki dengeyi sağlaması gerekir senelerce. Rollere bulanmış geçen yıllarında o yumruk kah aşağı, kah yukarı dolanır durur.

Şimdi söyleyin bakalım!. Evet, evet itiraf edin kendinize... Sizin hiç yüreğinizde izi kalan derin bir çiziğiniz oldumu??? Ya yıllarca bedeninizde aşağı yukarı gezen bir yumruğunuz? Aynalarda teselli arayan ve kendine bile yalan söyleyen bakışlarınız oldumu??

Binlerce yaşanmamış, "hasrete bulaşmış hayal kırıklığı" mağduru var her kentte her iklimde, bu dert kemirip bitirdiyse bedenini onların, hala ruhları gezmekte boş aynalardaki akislerde.....

 
Toplam blog
: 8
: 457
Kayıt tarihi
: 11.07.07
 
 

Ankara'dan, küçük, uzak ve soğuk bir kente göçmüş bir akademisyenim. Yazmanın, dolayısı ile paylaşma..