Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '09

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Hangisi gerçek Hasan Cemal!

Hangisi gerçek Hasan Cemal!
 

Hasan Cemal'in köşe yazısı


Köşe yazarları neden hiç yaşlanmaz! Ya da şöyle söyleyelim:

Köşe yazarları neden gençlik fotoğraflarını kullanmakta ısrar eder.

Bu iki soru nereden bakansanız bakın tek sonuca çıkar:

Her gün bir gazeteden okuduğunuz köşe yazarıyla günlük hayatta karşılaşırsanız şoke olmanız içten bile değildir. Çünkü insan beyni ilk gördüğü bir nesneyi öğrendiği ve bildiği şekilde depolar. Ve bu depolama devamlı güncellenmezse(Zaman bağlı olarak ortaya çıkan yıpranmalar) ilk algılama her zaman esas kabul edilir. Zaten çok uzun aralıklarla gördüğümüz insanlardaki değişimleri anlamamız ve şaşırmamız da bundan kaynaklanmaktadır.

25 Ekim 2009 pazar günkü Hasan Cemal'in köşesini okuduğumda da ben de şoke oldum. Bir köşe yazarı ve iki farklı fotoğraf. Biri 40'lı yaşlarda Süpermen gibi yapılı ve yakışıklı diğeri 55, 60 yaşlarında artık yakışıklı olmasa da karizmatik...

Her gün okuduğunuz Hasan Cemal aklınızda genç görünümlü haliyle kazınmışken nereden çıkmıştı yazarın şimdiki halini gösteren fotoğraf?

Tabii ki cevap, Fenerbahçe- Galatasaray derbisiydi. Okuyucularına her zaman genç haliyle köşesinden seslenen Hasan Cemal, sırf Galatasaray aşkına bu kuralını bozdu. Benim de aklıma acaba hangisi gerçek Hasan Cemal diye soru sormak geldi?

 
Toplam blog
: 27
: 890
Kayıt tarihi
: 27.12.07
 
 

İletişim fakültesi mezunuyum. Medya sektöründe çalışmaktayım. Yazı yazmayı seviyorum ..