Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Hanım Köylü, Tatlı İntikam'ın altında kaldı!

Hanım Köylü, Tatlı İntikam'ın altında kaldı!
 

Cumartesi akşamı ekranlara gelen Star Tv'nin yeni iddialı dizisi Hanım Köylü, Kanal D'nin Tatlı İntikam'ın altında kaldı. Başladığı 5 haftadır Survıvor'in altında ilk sırada yer alan Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın romantik komedi dizisi "Tatlı İntikam" iddiasını sürdürüyor. Gold Filmin yeni komedi dizisinde Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin oynadığı dizinin ilk bölümü ekranlara reklamsız geldi. Hemen arkasından tekrarı yayınlandı. Hanım Köylü geçtiğimiz yıl yayınlanan, Güzel Köylü ile aynı çizgide bir yapım. Her iki dizinin yapımcısı da Gold Film.

Hanım Köylü ile Tatlı İntikam iki dizi arasında çekişme devam edecek gibi gözüküyor.

Tatlı İntikam; Total'de 4,87 ile ve AB'de 5,37 ile 2.sırada yer aldı. Yeni dizi Hanım Köylü ise; Total'de 4,30 ile, AB'de 3,11 ile 3.sırada yer aldı.

Ben Cumartesi akşamı 5.bölümü ekranlara gelen Tatlı İntikam'dan bahsetmek istiyorum.

Genel konusu şöyle:

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir.

Ekran AlıntısıTİ.5.4

Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut'u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

Geçen 4.bölümde Tolga'nın Pelin ile birlikte yemek yediğini öğrenen Sinan şoktadır. Pelin, Sinan'ın kendisini yanlış anladığı için, Sinan'ın kapısına dayanır. Sinan, her şeyi anlatmak ister, Pelin'in peşinden koşar.

56f6862aac1fe32610cc5177

Pelin'in arabasını bindirir, sakinleştirmek konuşturmak ister. Sinan, şehir dışına doğru arabayı sürer. Buradan sonrası biraz masalsı bir hikaye ile devam eder. Yolda arabayı durdurtan Pelin, arabadan iner.

hqdefault tatlı inti

Ormana kaçar, Sinan peşinden gider.

5716054d5659340ed074c8c5

Aniden yağmur yağar. Bir barakaya sığınırlar. Konuşurlar, sonunda anlaşırlar. Kestirme yoldan dönmek isteyen Pelin orman yolunda arabası çamura saplanır.

5719c722ac1fe33cf87f75b4

Yakındaki bir benzin istasyonuna giderler. Çekici istemektir amaçları. Benzinci yakındaki evinde o gece misafir eder. Karı-koca olarak kendilerini tanıtırlar. Benzincinin karısı kuru elbiseler verir, serdiği yatakta o gece uyurlar.

57177fb75659344c6413840b

Sabaha Sinan garip bir şekilde üstsüz olarak odun kırar. Pelin tavukların peşinden koşar. Sinan yakalamasına yardım eder.

Ekran AlıntısıTİ.5.3

Düşüp, yüz yüze gelirler, o an aralarında bir elektriklenme olur. Pelin düşen kolyesini benzincinin karısına hediye eder ve gelen çekici ile kurtulurlar.

Öte yandan Pelin'in anne-babası kızımızı kaçırdılar diye polise başvurmuşlardır. Neticede polis onları bulur. Pelin kaçırma yok diye açıklamada bulunur.

Bu keyifli gecen geceyi Pelin arkadaşlarına, Sinan da arkadaşına anlatır. Tavuk kovalarken öpüşme noktasına geldiklerini, öpüşür gibi olduk diyerek anlatır.

Diğer taraftan Tolga, özür dilemek için Pelin'in okuluna gider. Çocukların ısrarıyla özrünü kabul edilir. Pelin'i öperken oraya gelen Sinan onları görür. Hiddetle geri döner.

Sinan'ın annesi Meliha Hanım, Sinan'ın okulu bırakıp Amerika'ya gitmesine sebep olan kızın Pelin olduğunu öğrenir. Hışımla oğlunun iş yerine gider. Bütün personeli dışarı çıkartan Meliha Hanım, oğluna içindekileri kim o kız diyerek haykırır.Ekran AlıntısıTİ.5.5

O sırada gelen Pelin mutfak kapısından onları görür ve konuşmaları dinler. Baban geceleri sokaklarda köfte sattı, gündüzleri yufka açtı. Sırf seni Tıp fakültesinde okutmak için. Sonra kızın biri çıktı her şeyi çöpe attı, gitti. Seni kendinden aldı. Pelin bütün bu sözleri göz yaşları içinde dinler.

O kızı bir daha görmeyeceksin. Eğer sende biraz analık hatırım varsa Pelin'i bir daha asla görmeyeceksin. Pelin benim hayatımda hiç bir şey değil anne... Bundan sonra da olmaz da, güvenilmez biri o... İntikam almak istedim. Ödeşmek istedim anne. Ama bitti. İnanayım mı diyen annesine... Bundan sonra Pelin diye biri yok. Dünyada bir tek Pelin kalsa on tane kalbim olsa birini bile vermem. Ve bölüm burada biter.

Ekran AlıntısıTİ.5.7

Şimdi ne olacak? Pelin Sinan'a gerçek hislerini nasıl açıklayacak! İlerleyen bölümlerde hep birlikte göreceğiz.

Hanım Köylü, Tatlı İntikam'ın altında kaldı. Bu ilk hafta, Hanım Köylü yaz dizisi olarak devam edecek. Tatlı İntikam Mayıs ya da Haziran ayında sezon finali yapar, Eylül ayında yeni sezon devam edecek dizilerden biri...

Her iki dizinin de yolu açık olsun.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller Kanal D Tanıtım sayfasından ve tarafımdan diziden alınmıştır.

 

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..