Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '16

 
Kategori
TV Programları
 

Hanım Köylü de köy macerası başlıyor

Hanım Köylü de köy macerası başlıyor
 

hanım köylü


Yusuf Çim ile Gülsim İlhan Ali'nin, ana karakterlerini paylaştığı Hanım Köylü Dizisi ikinci bölümüyle seyircinin karşısına çıkmıştı. Dizi planlandığı gibi seyirciye eğlencesini tadı damağında bırakarak sosyal medya da sadece ilk bölümüyle fenomen olup, bu senenin en iyi başlangıç yapan diziler arasında adını yazdırmıştı. Yusuf Çim'in, özellikle giderek artan oyuncu yetenekleriyle hayran kitlesinin kalbini bir kere daha kazanırken Ferit, karakteriyle harika uyum sağlamıştı. Her ne kadar yurt dışında yaşayıp, eğitim görüp, şehirli bir imaja sahip olsa da içinde ki Hanım Köylü tarafına belki de en iyi uyum sağlayacak isim seçilip hem şehirli, hem köylü ruhuna harika uyum sağlamıştır. Gülsim İlhan Ali, ise saf güzelliğiyle zaten gözleri doldurmayı başarmıştı. Dizi başlamadan Hanım köylü dizisinin çiftlerinin birbirlerine yakışacakları tartışılırken izleyenler çoktan onları severek, fenomen haline getirdiler.

Üstün reyting sonuçlarıyla da yapımcıyı ve kanalını sevindirirken dizinin başlangıçında karakterlerin tanışma aşaması işlenmişti. Bir yandan şehirli zengin ailemizin geçim sıkıntısıyla başa çıkmaya çalışırlarken, diğer yandan köyümüzün tatlı insanlarını tanımıştık. Ferhat, ailesinin işlerini yola sokmak için babasıyla köylerine ziyaret ederek dedesinden kalan malları satmakla meşgul olacaklardır. O sıra da hem köylerini yakından tanıyacaklar, İlkgünle de tanışarak gerçek aşkı burada yaşamaya başlayacaktır.

Ferhatıyla, Koptagelle ve diğer karakterlerle muhteşem başlangıç yapan dizi yazın en içten, samimi ve sıcak dizisi olduğunu düşünmekteyim.

Saygılar ve Sevgilerle.

Yazar: Dizi Tutkunu

Hanım Köylü

 

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..