Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '14

 
Kategori
Sinema
 

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
 

Film: Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları

Tür: Fantastik

Puan: 10 üzerinden 8

Filmi klasik bir Hansel ve Gretel masalının filmi zannederek çoluğunu çocuğunu bu filmi izlemeye götürmüş ebeveynler varsa yüzlerindeki dehşetin ne denli büyük olduğunu tahmin edebiliyorum. Umarım film 2013 yılında vizyondayken bu hataya düşen çok fazla ebeveyn olmamıştır.

Gelelim filmin yorumuna... "Klasik  hikaye, yeni yorum" sloganıyla pazarlanan film bu sloganın hakkını vermiş doğrusu. Hikayede bildiğiniz cadılarla bu filmde görecekleriniz arasında çok ciddi farklar bulunuyor. Hele Hansel ve Gretel'in ekmek kırıntısı saçmalığından eser kalmamış. Anlayacağınız hikaye resmen baştan yazılmış.

Hansel olacak adam özel harekat daire başkanlığına bağlı çalışan bordo berelilere benzemiş. Gretel ise seksi deri kıyafetlerine rağmen istihbaratta özel harekat biriminde çalışanlar kadar dövüş sporlarına hakim. Kısacası Hansel ve Gretel, Polat ve Memati gibi bir şey olmuşlar. Tek fark savaştıkları kişilerin cadılardan ibaret olması.

Filmle ilgili size önerim cips ve kolanız varsa hazırlayıp ayaklarınızı uzatarak bu filmi izlemeniz yönünde olacaktır. Eğlenceli, aksiyonu bol ve yaratıcı senaryoya sahip bu filmi kaçırmamanızı öneririm.

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..