Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '06

 
Kategori
Gönüllülük
 

Harekete Geç..

Harekete Geç..
 

Gerçeten rahat uyuyabiliyor musun..? Belki de uyuyorsun, ama onlar rahat uyuyamıyor. Belki yatakları rahat değil, belki açlar belkide yatakları bile yok. Evet, uzakta çok uzakta oldukları için gözardı ettiğimiz, bir vesile ile gözümüze takılan, bir an hüzünlendiğimiz ama en kısa sürede unuttuğumuz binlerce çocuk bizlerden uzanacak yardım eline muhtaç yaşıyor.

Kendinizi bu çocukların yerine koyun; açsınız, ayaklarınız çıplak bir parça hüzün, bir parça küskün ve belkide bir parça da kızgınsınız. Birşeyler olmasını, birilerinin size "hadi şimdi sıra sende, sen yaşayacaksın bu rahat hayatı, sıcak yuvaya sen sahipsin" demelerini bekliyorsunuz çünkü doğmuş olmak, diğer çocuklardan farklı zor bir hayata doğmuş olmak sizin suçunuz değil.

Ama onların yerinde değilsiniz, kendi rahat hayatınızı yaşamakla meşgul ama çoook meşgulsünüz, hatta etrafınızı göremeyecek kadar mesgulsünüz. Zaten hayat ta bu değilmi çalışmak ve rahat bir hayata kavuşmak. Hayatın tadını çıkarmak.

Gerçekten tadını çıkarıyor musunuz..?

Hayır hiç sanmıyorum.. Çünkü siz iyi insanlar olarak birşeylerin yanlış olduğunu ve sizin de birşeyler yapabileceğini, yada yapması gerektiğini hissediyorsunuz.

İşte fırsatınız... Sadece inceleyin. Sonra isterseniz siz de harekete geçer ya da hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz... Eğer edebilirseniz.

http://www.kardesinisec.com/

 
Toplam blog
: 5
: 1093
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Ben ülkesini seven ve geleceğinden endişe duyan birisiyim. Endişemin ana kaynağı ise insanlarımızın ..