Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1970  doğumluyum. İşletme mezunuyum.  İki çocuk annesiyim. Yazmak ve okumak en büyük hobim. Artık yüreğimden koşup gelen ve cümle haline getirebildiğim her harfi paylaşmak istiyorum. Umarım harfleri sıralama biçimimi beğenir ve içinde size de ait bir şeyler bulursunuz. Sevgilerimle....

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bir resim bir aldanış...

Canım bu hayvancağızın resmini bu yazıya bırakıp da onun duygularıyla oynama lütfen. Eşşek deme bu yazıda resmini görse harakiri bile yapar yani. Öptüm.

28 Eylül 2008 22:08
Geçmişin izleri

Çok sade ve seçkin bir dille anlatmışsınız hayatı kaleminize sağlık. Geçmişte takılıp kalmış insanlar demir parmaklık arkasında yaşar asla çıkamazlar. Hem de mübbet hapis. Bir an önce yeni güne başlamak gerek ama geçmişten sadece ders alarak orada takılıp kalarak değil. Saygılar Yorgun Yengeç.

27 Ağustos 2008 13:34
Maeve Binchy ve Chopin

Bu romanların tamamını ve daha fazlasını okudum. Gerçekten muhteşem bir anlatım ve hayatımızdan parçalar bulabiliyoruz. Bir konu daha var yazarın romanlarını sıra ile okursanız bir önceki romandan bir kahraman karşınıza çıkar ve siz aa dersiniz kendinizi evinizde hissedersiniz. Okumayan için ise bir sorun yoktur yeni tanıması romanın düzenini bozmaz. Saygılar yorgun yengeç.

26 Ağustos 2008 11:57
 
Toplam blog
: 16
: 815
Kayıt tarihi
: 05.06.08