Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Temmuz '08

 
Kategori
Mizah
 

Harika vitaminler (For men)

Harika vitaminler (For men)
 

A Vitamini kadın örneği


Kadınlar vardır günü güzel kılarlar, kadınlar vardır yaşamı güzel kılarlar. Ve kadınlar vardır, günü zehir ederler, yaşamdan bıktırırlar. Ama bizim işimiz zehir zemberekle olmadığı için vitamin gibi kadınlara bakacağız.:)

A Vitamini kadınlar: Bunlar göze gönle hoş gelen kadınlardır. Bakınca içiniz açılır, gözlerinize canlılık verirler. “Dur bir daha bakayım” diyeceğiniz, yolda yürüyen afet, her adımında dünyayı sallayan hatunlardır. Bu grup ikiye ayrılır, bir baktırmasını bilenler bir de sadece bakılası olanlar. Baktırmasını bilenlerin göbek deliğinden zeytin yenesi, elinden bade içilesi olur amma velakin saç bakımı, giyim kuşam, makyaj malzemeleri gibi konularda sohbetten hoşlanmıyorsanız sadece bakmanızı tavsiye ederiz yoksa bu tarz absürt konuları dinlemekten ağrı kesiciye acil ihtiyaç duyabilirsiniz:) Vitamin derken ağrı kesicilere geçmeyelim:)

D Vitamini kadınlar: Kıpır kıpır, durduğu yerde duramayan, enerjik, ateşli, neşeli tiplerdir. Bunlarla birlikte olabilmek için hakikaten iyi bir performansa sahip olmak gerekir. Sizin hiç düşünmediğiniz bir saatte “kalk şuradaki partiye gidiyoruz” deyip gözlerinizin fal taşı gibi açılmasına sebep olabilirler. Ama hakikaten çok enerjik oldukları için ve de bir erkeği de enerjik kıldıkları için raşitizm, romatizma filan size asla uğramaz:) Bu vitamin tipini sürekli kullanacaksanız yanında viagra tavsiye olunur:)

E Vitamini kadınlar: Bu vitamin nasıl ki; vücudun bağışıklık sistemini koruyup; hastalıklara karşı dirençli olmamızı sağlıyorsa; E vitamini kadınlar da hayata karşı sizi dirençli kılan kadınlardır. Bu tarz kadınlar, güçlü, ama aynı zamanda karşısındakine de güç vermeyi seven, olumlu bakan ve pozitif enerji vererek karşısındakine de olumlu bakmayı öğreten kadınlardır. Çeşitli tip, boy, vücut ölçülerinde olabilirler. Her hangi bir fiziksel belirleyicileri olmamakla birlikte; kararlı bakışlarından tanımak mümkündür:)

C Vitamini kadınlar: Bu vitamin grubu kadınlardan çevremizde mutlaka vardır. Ya iyi sohbetçidirler, ya da iyi yemek yaparlar. Sempatik ve sevecendirler. Günde bir kere kendileriyle ya sohbet etmeniz, ya da yaptıkları yemeklerden yemeniz önerilir:) Zira vücut direnci için iyidirler. Bunlar genellikle annelerimizdir ama “anne” olarak ilişki içinde olmadıklarımızın da birer “anne” yumuşaklığında olduklarını gözden kaçırmamak gerekir. :)

K Vitamini kadınlar: Varlıkları ile yoklukları pek belli olmayan, dikkatimizi hiç çekmeyen ama bir gün ortadan kaybolunca yaptığı işi kimsenin yapmadığını fark ettiğimiz ve yeri hakikaten doldurulmaz dediğimiz kadınlardır. Tıpkı iş yerinde her gün masamıza çayı bırakıp; sonra da boşları toplayıp giden sessiz sakin insanlar gibi. Onlar sizin rutininiz içinde kaybolan kadınlardır. Pek görülmezler ve sezilmezler. Nötr vaziyette dolaşıp; salt işini yapan tiplerdir. Asla dikkat çekmezler. Sadece K vitamini yaşamsal destek açısından yeterli olmadığından yanı sıra diğer vitaminlere de bakmanız doktor tavsiyesidir:)

B1 Vitamini kadınlar: Ah o kadınlar… Birlikte ne güzel içilir onlarla. Meze gibidirler. Lezzetli ve ağızda dağılan, damakta sürtünüp, gırtlağı yakarak geçen acılı ezme tadındadırlar. Kah ellerinde tambur ortama musiki yağdırırlar, kah parmaklarında zil raks ederler. Bu tarz kadınlarla günlük hayatta karşılaşamazsınız. Onlar özeldirler, bu yüzden ya parasını ödersiniz bir gecenin, yada yakalamışsanız bırakmazsınız bin gece. Ama bin birinci gece için her hangi bir garantimiz yoktur, uzman tavsiyesi ile alınmalıdırlar:)

Daha pek çok vitaminlerimiz mevcut olup; yeri ve zamanı geldikçe kendilerine müracaat etmemiz mümkündür. Fakat aslolan bünyeye uygun vitamini bulabilmektir:)

 
Toplam blog
: 135
: 3170
Kayıt tarihi
: 23.07.08
 
 

Eğitim sürecinin bazı bölümleri Almanya ve İngiltere'de olmak üzere en son PAÜ'den eğitim uzmanlı..