Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '12

 
Kategori
Siyaset
 

Harun gibi gelip, Karun gibi gidenler…

Harun gibi gelip, Karun gibi gidenler…
 

Bu milletin başına ne geldiyse bu “ben dindarım”    diyerek dindar olanlardan, Allah’ın dinini bir yana bırakıp Emevi kepazeliklerini din yerine koyan, bunun karşılığı olarak da milletin başına fakir fukara olarak çöküp saymakla bitmeyecek servete sahip olanlardan gelmiştir.

Şöyle bir hafızanızı zorlayınız. Bu milleti yöneteceğiz diye gelenlerden kaçı geldikleri mal varlığı ile gittiler? Pek hatırlayamıyorsunuz değil mi? Varsa bile onlar son derece yadırganmış, hatta arkalarından bir yığın iftira ile milletin gözünden düşürülmeye çalışılmıştır.

Sevgili okur, içinizden kimisi şimdi hem yönetici olurum, hem de Karun gibi paracıkları istif ederim, hem de dindar olurum diyebilir. Eğer hak dinini yok sayıp yerine Emevi rezaletini din diye koyanlardansanız mesele yok.  Yok, eğer içinizde gram Allah korkusu/sevgisi var ise, birileri tarafından cebinize doğru yönlendirilenlerden, karnınız doyacak kadarını alıp gerisini gerçek hak sahiplerine dağıtırsınız.

Sakın ola ki gerçek hak sahipleri derken aileniz, tabanız, müritleriniz, yandaşlarınız, yalakalarınız, şak şakçılarınız aklınıza gelmesin. Bir zahmet Allah’ın kitabını açar okursanız orada kimlere verileceği yazılıdır.

Kardeşim bu adamlar Hint fakiri gibi mi yaşasınlar diye sorabilirsiniz.

“Abdullah’ın oğlu Muhammed, Kuhafe’nin oğlu Ebubekr, Hattab’ın oğlu Ömer, Ebu Talib’in oğlu Ali Hint fakiri miydi ki geriye tek kuruş miras bırakmadılar? Onların “sünneti” veya “şia”sı bu değil miydi? Hani Ehl-i Sünnet? Nerede Şia?”

Ne o yoksa bu saydıklarımız aptal mıydı? İslam’ın her şeyi önlerinde olduğu halde bir kuruş biriktirmediler. Ne fabrikalar, ne gemiler, ne villalar ne hamile kadıngöbeği gibi şiş banka hesapları. Hiçbir şey bırakmadılar.

Şimdikiler ne yapıyor? Bütün bu rezaletleri kendilerini dindar yerine koyarak, dindarlıkla ilişkilendiriyor ve birde kin öneriyor. Neden? Sanırım karşı çıkanları derhal bertaraf etmek için.

Ey laf başı “Elhamdülillah Müslümanım” diyenler.  Önce yukarıda adını zikrettiğimiz o beş insan ile kendi düşüncelerinizi bir kıyaslayın. Sonrada aynı terazinin diğer kefesine seçtiklerinizi koyup bir tartın. Sonuç pek hoşunuza gitmişse sorun yak, devam edin. Durmak yok yola devam…

İzmir 2012

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..