Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21.01.1981'de Dünya ve ahiret arkadaşlığı için, kıymetli eşim'le evlendik. Rabb'im(iz)'in Lutf'u ile (yetiştirmeye çalıştığımız), iki kız, bir erkek evladımız oldu. O'na sonsuz Hamd'ler olsun... 17.Ağustos.1999, Marmara Depreminde; herkesin çocuğu gibi, dünyalar iyisi 16 yaşındaki tek oğlumuzu, bizden daha çok s..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bursaspor'da 'Sağlam' imza atıldı.

Ertuğrul Kardeşim'le alakalı çok yazı yazdım. Yazınızın her kelimesine katılıyorum Uzay Kardeşim. Bursaspor'un bu anlaşmayı yapması, onlar için çok mükemmel oldu. Bursa'lı taraftarlar, Bursa, Bursaspor Yönetimi, hülâsâ Bursa'lı herkes, bundan sonra da; Sevgili Ertuğrul'un arkasında, ''SAĞLAM BİR DURUŞ'' ortaya koyarlarsa şâyet; Bütün Dünya'ya Bursa'nın sesini duyururlar. Hattâ Bura'dan Millî Takıma geçerek, Türkiye'yi Dünya Şampiyonu bile yapabileceğine inanıyorum ben. Sevgili Ertuğrul Kardeşim'de de, bu potansiyel, fazlası ile var zâten. Selamlar...(hasanhuseyin-natik@hotmail.com)

03 Nisan 2011 18:53
Mükemmel insanlar, tökezleyen yaşamlar, sorular

Toplum olarak çok farklı bir mecra'ya doğru sürükleniyoruz galiba Zülal Hanım!.. İnsanlarımız, sanki psikolojik ve sosyolojik travma geçiriyorlar?!..Dindarının da, dinsizinin de; zenginin de fakirinin de vs...Her şey'i para-pul, mal-müllk, şan şöhret olmuş mâlesef. Bunlara bir de egoizm eklenmiş...Kardeş kardeşin, evlat ana-babanın, ana baba evladının, eşler birbirinin kıymetini unutmuş, anlıyamaz olmuş...Allah korkusu, Ahiret'te hesap verme korkusu ile birlikte kanun korkusu da yok olunca, hiç istemediğimiz korkunç olaylar zuhr'etmeye başlamış!..Yazık!..Bu topluma bu insanlara yazık!..Tepelerdeki koca koca insanlarımız bunlara kafa yoracaklarına, başkalarının ''kafasının dışındakileri nasıl çıkartırırız'' ı ile uğraşıyorlar...Allah sonumuzu hayr'eylesin İnşaAllah...Sağlık ve muhabbetle...Bektaş Azizoğlu

25 Mart 2008 14:41
 
Toplam blog
: 19
: 601
Kayıt tarihi
: 25.12.07