Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Hasat zamanı

Gerçek sevgi değerine paha biçilemeyen bir şeydir, bunu iyi bilenlerdenim, bildiğim içinde sevdiklerimi kendime çekmekten çok, kendimi dostlarıma vermek isterim. Sevdiklerime güzellikler yapmayı onların bana yapmasından daha çok isterim, istemekle yetinmem kendilerine yaptıkları her türlü güzelliğin bana da güzellik olduğunu hisseder mutlu olurum.

Çoğumuz genellikle başkaları tarafından mutlu edilmeyi bekleriz, insan olarak doğamızda bu var ve çoğu zamanda bunu başaramazlar insanlar, çünkü; mutluluğumuzdan sadece bir kişi sorumludur oda biz kendimiz iz. Mutluluk vermesini beklediğimiz yakınlarımız, eşimiz, dostumuz, çocuğumuz da olsalar onlar bizim mutluluğumuzu yaratma şansına sahip değiller, ancak bizim mutluluğumuzu pay edebilirler.

Mutluluk bizim içimizde gizlidir, ne elle tutulur ne görülür, onu ancak kalbimizde hissedebiliriz ve bir var olma biçimidir o

Mutluluğumuza ait olan şeyler en güçlü olan SEVGİ FREKANSINDADIR. Sevgi frekansına ulaşabilen ve evrene yaymayı becerebilen insanoğlu olarak çok şanslıyız. Sınırsız üretime sahibiz. Önce kendimizi sevmekle işe başlayabiliriz, zaten öyle olmalı, kendimizi her koşulda iyi hissetmeliyiz ki bize ulaşmaya çalışan sevgi enerjilerine açık olalım aksi halde hep kötüyü emeriz.

Kişiler arası ilişkilerde bazı kusurları yüze vurmak hepimizi incitebilir bu nedenle aralarında sıkı dostluklar bulunmayan insanlar hem karşı tarafı kırmamak hem de kendisini eleştiren olarak gösterip düşmanlığını kazanmamak için onun kusurlarını görmezden gelirler, oysa gerçek dostlar karşılarındakinin iyiliğini istediğinden her türlü eleştiriyi yaparlar, ta… ki kusurlarını düzeltsin ve kimseye karşı etkili olmasın, ama gerçekleri söylemek ağır geldiği için bir dostun eleştirel sözleri çok ağır olarak algılanabilir unutulmamalı ki yapıcı olan en ağır sözler boş konuşulan bir yığın sözlerden kat kat üstündür.

Ne ekersen onu biçersin demişler büyüklerimiz. Doğru söylemişler elbet insan ne ekerse onu biçiyor ama öyle bir tohum var ki insanoğlunun elinde para pul vermeden alıyorsun, insan istemedikçe asla tükenmiyor, ekim zamanı yok her mevsim ekebiliyorsun, gecesi yok gündüzü yok mekân uyumsuzluğu yok iklim şartları aranmıyor, siz sadece ekiyorsunuz tüm marifet onu çoğaltmak dağıtmak ekmek biçmek öğütmek savurmak her şey elinizde yeter ki ekin… Toprak tada hava dada su dada yetişir oksijenin bittiği yerde de. Dağlar da bulutlar da, Antartika’daki buz kitlelerinin içinde de hayat bulur.Çok geçmeden hasadınızı, alırsınız.ürünler dünyanın en kaliteli ürünleri ; tohumumuz SEVGİ. hasadımız: umut mutluluk , barış, huzur , güven, anlayış, yaşama sevinci, daha önce göremediğimiz güzellikleri görmeye başlayan gözler, merhametli bir yürek, sağlık, enerji, ve tamamen hayata farklı ve pozitif bir bakış açısı.

Hal böyle olunca koşullar ne olursa olsun ekelim biçelim dostlar. Ne ekersek onu biçeriz ama sevgi ektiğimizde biçtiklerimizi düşünürsek hep ekesi geliyor insanın.Varsın tohumumuzu gün yüzüne çıkarmamak için tüm olumsuzluklar çıkadursun karşımıza SEVGİNİN GÜCÜ TÜKENMEZ

 
Toplam blog
: 584
: 424
Kayıt tarihi
: 09.03.08
 
 

Sıradan bir yaşantım var.  Gezegeni, insanları, hayvanları seviyorum. Renklere aşığım. Okuyorum, ..