Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Hasta ruhlar her tarafta

Hasta ruhlar her tarafta
 

Evet her taraftalar. Çevrenize bir bakın bir sürü var onlardan. Bazılarının öyle olduğunu söylemeye cesaretiniz olmasa da...hatta itiraf edemeseniz de varlar işte.

Kimileri çok yakınınızda...gizliden gizliye isyan etseniz de bir takım mecburiyetler...bağlanmışlıklar...menfaatler engel oluyor tepkinizi göstermeye.

Hasta ruhlar bazen patronunuz oluyor...bazen karınız, sevgiliniz...arkadaşlarınız...kardeşleriniz ya da şu köşede ki taksici mesela...ya da ne bileyim...karşı sokaktaki bakkal (Ne? Bakkallar kalmadı mı artık?...herşey marketlerde mi?...peki öyle olsun.)

Hasta ruhların en büyük özelliği etraflarına yaydıkları tatsızlık, endişe ve korku. Başkalarını ezdikçe varolabiliyorlar.

Herhalde en korkuncu ise evlendikten sonra bunu farkeden insanların durumu...kimisi katlanmıyor yeni bir hayat kuruyor..kimisinin o kadar cesareti olmuyor tıpkı bir pranga mahkumu gibi yaşıyor bu birlikteliği. İş değiştirmek ise bu zamanda çok daha zor...ve mecburen tutunuyorsunuz başka çare de olmuyor. O hasta ruhlu patron ile mecburen geçinmek durumunda kalıyorsunuz.

Ama hasta ruhlu arkadaşlarımız ile olan bu tip durumlar ise en kolayı belkide...Sürekli hayıflanan..moralsiz ve de olumsuz düşünen , hatta kıskançlıkları ile size zarar vermeye başlayanları bence bir an önce kendi hallerine bırakıp...olabildiğince uzaklaşmak lazım.

Eğer bir an önce uzaklaşmazsanız tüm mutsuzluklarını ve huzursuzluklarını fena halde size de bulaştırıyorlar. Hatta sizin düştüğünüz bir takım zor durumlara neredeyse sizden çok daha fazla üzülüyorlar. Ama içten içe pek bir sevinerek.

İnsanları değiştirebilmenin mümkün olduğuna inanmayanlardanım dolayısı ile..mutsuzlukları ile de mücadele etmek istemiyorum. Eğer bu hasta ruhların etkisinden kurtulmama imkan varsa arkama bakmadan koşup çıkıyorum etki çemberinden...ta ki başka bir hasta ruha yakalanana kadar...çünkü her yerdeler.

 
Toplam blog
: 237
: 1302
Kayıt tarihi
: 06.08.07
 
 

Biyolojinin son yıllarda, özellikle son 10 yılda içeriğinin yoğun bir şekilde moleküler düzeye inmes..