Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '13

 
Kategori
Güncel
 

Hastane Bahçesinde Coca Cola çadırı

Hastane Bahçesinde Coca Cola çadırı
 

Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi bahçesinde coca cola çadırı


Okullarda gazlı içeceklerin yasaklandığı, sağlık bakanlığının sağlıklı beslenmek adına kampanyalar başlattığı günümüzde Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesinin bahçesinde 1000 metrekarelik dev çadırda Coca-Cola tanıtımı yapılıyor.

7 Ekim – 3 Kasım 2013 tarihleri arasında Gaziantep Sanko Park AVM’nin yanındaki arazide etkinlik yapılacağı belirtiliyor. Ancak bahsedilen bölümün hastane bahçesi olduğuna değinilmiyor.

“Bi Dünya Mutluluk” sloganıyla hastane bahçesinde Coca-Cola 1000 metrekarelik çadır kuran Coca-Cola hastaneye ait bir alanda tanıtım yapmasına vatandaşlar tepki gösteriyor.

Vatandaşlar tarafından en çok merak edilenler sorular ise; “Hastane Bahçesine Coca Cola çadırı kurulmasına kim izin verdi? Bir ay gibi bir süre orada kalan çadır için bir bedel ödendi mi? Ödendi ise ücreti kim aldı? Alınmadı ise girişi ücretli olan ticari bir etkinliğe nasıl izi veridi? İler ki zamanlarda isteyen her firmaya tanıtım yapması için hastane bahçeleri açılacak mı?” oldu.

25 Aralık Devlet Hastanesi yetkilileri bahçelerine gazlı içecek reklamı yapan Coca Cola çadırına izin verilmesi ile ilgili bilgilerinin olmadığını belirtti.

İŞ’te KADIN İş Kadınları Haber Portalına konuşan Coco Cola yetkilisi Şevkiye Babuşoğlu hastane bahçesinde kurulan çadırın eğlence amaçlı Coca Cola’nın tarihini anlatan bir müze olduğunu belirtti. Babuşoğlu “ Coca Cola sağlığa zararlı bir ürün değil. Coca Cola’nın tarihi anlatılıyor. Hastane bahçesinde böyle bir tanıtım sorun değil.” dedi.

İŞ’te KADIN

HASAN MAHİR

www.istekadin.org

 
Toplam blog
: 65
: 3295
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

Çeşitli dergi ve gazetelerde, gezi, deneme, öykü, şiir yazan bir yazar. ..