Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Uzun yıllar İngiltere' de yaşadıktan sonra zamanımın büyük bölümünü Türkiye' de harcıyor olmak güzel. Tabii bir de ülkeme getirdiğim See It Safe(R) ürünlerinin kullanımıyla birlikte hastane enfeksiyonundan doğan ölümlerin azalacağı inancı ile yaşamak daha güzel. 1956' da Yerköy/Yozgat' ta doğdum. İlk ve Ortaokulu Yerköy'de Li..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Son şansımız olabilir !

Degerlerimize saygı goösterdiğimiz sürece ayakta kalabileceğimizi unutmamak gerek. Yurekten kutlanacak bir girişime katkı yapmaktan başka ne yapılabilinir?

08 Nisan 2008 15:34
Sivilceler....

Sanırım Gumus'un yararlarınıda dikkate almalıyız. Lutfen asagıdaki blogu okumanızı onerebilirmiyim? Bazı gençlerde denedim gümüşlü kumaşları ve pozitif neticeler aldım. Kaldı ki yaralar bile iyileşti. Oyle gorünüyorki gelecekteki yaşamımızın bir parçası olacak gümüş'ü ve yararlarını öğrenme zamanı geldi. ta/ozcan

18 Mart 2008 16:05
Acil yardım istiyorum!

Ustad, Ingilteredeki deneyimlerden bu konuda en etkili merciin Kamuoyu bilinci ve tepkisini soylersem yanıltmıs olmam sanırım. Nerede tepki olduysa oraya baz istasyonu kurulamadı yada kaldırıldı bir sekilde. Yapılacak en dogru sey, mahalle sakinlerinden toplu imza alarak mahalli ve idari yönetime sunmak .

14 Mart 2008 10:41
 
Toplam blog
: 5
: 511
Kayıt tarihi
: 22.02.08