Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '17

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Hastane Günlüğüm

Bir hafta aradan sonra tekrar  tek el ile yazabilmenin keyfini yaşıyorum.

Hasta olup da hastaneye yolumuz düşmese sağlığımızın değerini, ya da başkalarının acısını anlamıyoruz. Hastane koridorlarında çare aramak için sıra bekleyen onca insana Rabbim şifa versin. Ve doktor kardeşlerimize de kolaylık versin. Hasta olmak da doktor olmak da zor.

Konya Selçuk üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde üç gün geçirmek , benim için acılı ve zor geçmiş olsa da hamd olsun şimdi iyiyim. Daha önce bileğimden kırılan sağ elim, yanlış kaynadığı için tekrar ameliyat edilerek alçıya alındı. Benim yatmış olduğum oda da bulunan diğer hasta arkadaşlarla tanışmak onların hayat hikayelerini dinlemek , kendi acımı unutturmuş beterin beteri var dedirtmişti. 

Biz kadınların temizlik uğrunda vücudumuza verdiğimiz zararları normal şartlarda hiç farkında olmuyoruz. İlle de temizlik dünyanın pisliğini temizleyebilecekmiş gibi hergün aynı tempo. Ne vücut sağlığımıza , ne de ruh sağlığımıza dikkat ediyoruz. Yer silmek , halı silmek için yere dayamış olduğumuz dizlerimizi, farkında olmadan ezip kırıyoruz. Sonra ağrılar ve hastane ameliyat.                                                         

Hani derler ya ''insanın kendi kendine verdiği zararı başkası vermez.''  Ne kadar doğru söylenmiş. Benim sabırsızlığım ve titizliğimin sonu kolumda pilatinle yaşamak. Gene de hamd olsun ''beterin beteri var'' demekten başka diyecek söz bulamıyorum.

Konya Selçuk üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde çalışan Doktor, hemşire ve tüm diğer hastane personeline sonsuz teşekkürler.Hastalara göstermiş oldukları ilgi ve yardımları için . İyiki varsınız beyaz melekler.

                Hatice Büyükarı...

 
Toplam blog
: 89
: 164
Kayıt tarihi
: 20.08.17
 
 

Kız Meslek Lisesi mezunu. Ev hanımı. Okumayı ve yazmayı seven biriyim. Gerçeklerle uyumlu olması ..