Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Merhabalar... Üç yıldır sağlık sektöründe bilgisayar operatörü olarak çalışmaktayım.. Bilgi işlem personeliyim yani.. Çalışma günlerimden arta kalan zamanlarımda sinemaya gider, kitap okur ve dinlenmeyi tercih ederim.. Arada bir de olsa eczacı arkadaşların çıkardığı aylık dergiye yazı, şiir, güzel sözler vs.vs. veririm.. Araş..

Devamı
 
 
Kelebek zamanı…

Gurbetle yaşamak mı yoksa gurbeti yanına alıp gitmek mi? her ikiside zor be hocam..giden içinde kalan içinde...belkide kelebek zamanını değilde leylek zamanını beklemek lazım ne dersiniz :)) duygu yüklü yazılarınız için kaleminize ve bizlerlere açtığınız kocaman yüreğinize sağlık yazar.. yüklemiyle öznesiyle sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum..size ihtiyaç var bu ülkede ..sevgi ve saygılarımla...(hataylı güzel)

11 Ocak 2008 23:43
Gözde için duanızı istiyorum

SLMLAR..BEN NE GÖZDE'Yİ NE BU YAZIYI YAZAN ARKADAŞI TANIYORUM..ÇÜNKÜ ÇOK YENİ BİR ÜYEYİM..VE NEKADAR ÜZÜLDÜĞÜMÜ ANLATAMAM.GÖZDE NİN YOĞUN BAKMDAKİ MÜCADELESİNİ VE AİLESİNİN ÜZÜNTÜSÜNÜ ANLAYABİLİYORUM...VE PAYLAŞIYORUM..ÇÜNKÜ BENDE ÇOK BEKLEDİM HASTANELERİN YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ ÖNLERİNDE.. KISACA BUNLARI DİLE GETİRMEK İÇİN BU KALBİ GÜZEL,HAYAT DOLU ARKADAŞI TANIMAK GEREKMİYOR AÇIKCASI..SÖYLEYEBİLECEĞİM TEK ŞEY;DUALARIN GÜCÜYLE VE SEVDİKLERİNİN DESTEĞİYLE GÖZDE BU YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDEN SAĞ SAĞLİM ÇIKACAKTIR..EN AZINDAN ÖYLE OLMASI İÇİN DUALRIMIZ ONUNLA...GEÇMİŞ OLSUN ..ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM...[HATAYLI GÜZEL]

11 Ocak 2008 22:11
 
Toplam blog
: 3
: 1465
Kayıt tarihi
: 07.01.08