Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '10

 
Kategori
Modacılar
 

Hatice Gökçe

Hatice Gökçe
 

Bugün Taşkışla'da düzenlenen "İstanbul Fashion Week 2010 Moda Haftası" etkinliğine, erkek modasında öncü tasarımcılardan ve aynı zamanda "Moda Tasarımcıarı Derneği" kurucularından Hatice Gökçe'nin davetlisiydim..

Saat on altı'da başlayan defilede Gökçe'nin sıradışı erkek tasımlarından oluşan koleksiyonun dışında bu yıl ilk kez kadın koleksiyonundan parçaları ekleyerek podyuma çıktı..

Magazin basın tarafından büyük ilgi gören defilede davetlilerin katılımı üst düzeydeydi..

Defile çok beğenildi..

İstanbul, modayı yaratan bir kent olduğunu ve dünya moda gündeminde yer almaya başladığını ve de İstanbul'un moda kenti olarak Londra, Paris, Milano gibi diğer moda kentleriyle beraber anılması açısından, hem de Türk modacılarının uluslararası platformda söz sahibi olması açısından belirleyici olduğunu düşünen Hatice Gökçe'nin koleksiyon çizgisinde Nil yeşili, pembe, aqua mavi, acı sarı ve kahve öne çıkan renklerdi..

Türkiye'de ilk erkek moda tasarımcısı ünvanını alan HATİCE GÖKÇE ÖNKİBAR, Türk kadınının ne kadar kıvrak zekalı olduğunu, yeniliğe açık olduğunu, güçlü bir yapısı olduğunu ve de diğer kadınlar arasında hemen fark edildiğini bugün podyumunda yansıttı..

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..