Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '15

 
Kategori
TV Programları
 

Hatırla Gönül 8.Bölüm Tekin'in Planı

Hatırla Gönül 8.Bölüm Tekin'in Planı
 

Hatırla Gönül 8.Bölüm Fragmanı


Hatırla Gönül kadrosuna yeni isim katılacağı Selma, adlı karakteri canlandıracak Sezin Akbaşoğulları, birden kendisini Tekin'in, hain planları arasında savaşın içinde bulacaktır. Yusuf, hastaneden kalktığına göre Gönül'ü, bulmak adına Tekin'in, peşine düşmemesi için yalancı sevgili yapmaya çalışacaktır. Karşısına ilk çıkan Selma'yı, etkileyen Tekin, yalancı sevgilisi karakterini canlandırıyor. Selma, aslında deli, doludur. Kolayca yara almaz, ama dik kafalıdır aslında Tekin'e, benzeyen bir sürü özelliği bulunduğundan iyi anlaşacaklardır.

Yusuf, izlenimine göre çoktan Gönü'ül, unuttuğunu sanıp, kandırmayı başaracaktır. Yalnız bu asla peşini bırakmayacağı anlamına gelmemektedir. Hatırla Gönül 8.Bölüm Fragmanı böylelikle uzun süre Jülide, yanına gidemeyerek onun da yalnız hissetmesine ve iyice durduğu kapalı alandan soğumasına sebep olacaktır. Dışarıya çıkmaya sabırsızlanarak Figen'in, yarattığı bir açıktan yararlanarak dışarıya atılacaktır. Bu durumu son anda atlatan Tekin, anlaşılan Yusuf'la, kolayca mücadele edemeyeceğini ve Kürşat'ın, sevgilisiyle olan planları mahvolmaması için en doğrusunu Yusuf, ortadan kaldırmakla bulacaktır.

Hatırla Gönül suikast girişiminde bulunurken adamlarıyla beraber Gönül'den, iz bulduğu mesajı gelen mekana sürüklenirken, aslında yem olacağından habersizdir. Yusuf vurulacak mı? 

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..