Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '15

 
Kategori
TV Programları
 

Hatırla Gönül oyuncuları dikkat çekti

Hatırla Gönül oyuncuları dikkat çekti
 

Hatırla Gönül Oyuncuları


Haberi sunulan Hatırla Gönül, öncelikle Gökçe Bahadır, üzerinden kesinliğe kavuştuğunu, projeye start verildiği duyurulmuştur. Bahadır, her karakter duygusuna uyum sağlayabilen, sektörün önde gelen bayan isimlerindendir. Haliyle bu özelliklerle dikkati üzerine çekmeyi Hatırla Gönül başarabilmiştir. Aslında adını da yansıttığı konusun dikkat çekici bölümü Jülide karakterini canlandıracak Bahadır, hafızasını kaybetmiş, bunu sağlayanlardan intikam alma, kazanma mücadelesini ele almaktadır.

Medya'da yansıyan önemli unsurundan bir tanesi de, oyuncu kadrosunun mükemmeliğinden kaynaklanmaktadır. Hatırla Gönül Oyuncuları kadrosunda Engin Öztürk, Onur Saylak, Turgay Kantürk, Tuğrul Tülek, Selen Öztürk, gizli silah sıfatıyla sakladıkları günümüz de büyük emekleri geçmiş oyuncu da bulunduklarını, bunu sürprizle açıklığa kavuşturulacağı belirtilmiştir. 

Dizi de Gökçe Bahadır, Onur Saylak çift karakteri canlandırmaktır, ama Jülide'nin hafızasını kaybedene kadardır. Hafızası onu başka dönüm noktasına sokarken, resmen içine kapanmış, bunu gördükçe üzülen insanların adalet sağlama çabasını konu alacaktır.

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..