Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '07

 
Kategori
Özel Günler
 

Hatırlamak ve hatırlanmak

Hatırlamak ve hatırlanmak
 

Hepimizin bir özel günü vardır. Bilinen özel günler yani sevgilir günü anleler günü vs aslında herkesin ortaklaşa yaşadıgı ortak günlerdir. Düşünün kaç sevgilinin günüdür 14 şubat

Peki kendi özel gününüz ilk anne yada baba oldugunuz gün yada ilk kez aşık oldugunuz o ilk elle tutuştugunuz an sinemaya gittiginiz ilk gün işte sizin bizim yada tüm insanlıgın kendi özel günleri bunları kaç kez hatırladınız !

İlk kez sinemaya gitiginiz günün hiç hatırlattınmı ona yada o sana hatırlattımı yagmurda ilk ıslanışınızı hatırlıyormusun o gün belkide sırılsıklam ıslanmışsındır ama kaçmamışsındır yağmurdan yanında o vardır o varken ıslanmak bile güzeldir şimdi o gün özel değilmidir.

Özel nedir yannızca bize ait eşyalar özel değilmidir o zaman özel olması için günlerinde yanlızca bize ait olması gerekmezmi belki biraz saçma düşünce ama bir babalar günü kaç baba için vardır yada öğretmenler günü kaç öğretmen için o zaman bu günler sadece basit bir hatırlama oyunu değilmidir ama bence insan babasını annesini yada ögretmeni hep hatırlamalıdır ve oyun günleri geldiğinde oyununu oynamalıdır.

Kendi özel günlerimizi hatırlayalım bence çünkü onları bize kimse hatırlatmaz hiç bir medya bizim özel günümüzü bilmez eğer hatırlamışsak bu günü biz gerçekten değer vermişizdir hatırladığımıza annemizi hatırlayalım mutlaka bi özel günümüz olmuştur onunla belki hasta oldugumuzda başımızda sabahlamıştır o günü hatırlayalım o gün için ona minnet duyalım babamızı hatırlayalım ilkkez bizi maça götürmüştür çok istedigimiz spor ayakkabıyı bir gün alıp gelmiştir bize o günü hatırlayalım o an mutlu olmadık mı !

Özel günlerimiz mutlu olduğumuz anlardır aslına mutlu olduğumuz anları hatırlayalım ve mutlu oldugumuz anlarda hatırlanalım inşaallah çok özel günlerimiz olur.

 
Toplam blog
: 5
: 2287
Kayıt tarihi
: 14.01.07
 
 

Ben biraz duygusalımdır, belki de yalnız büyümek beni böyle yaptı. Yalnızım evet, annem babam ayrı v..