Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Nisan '11

 
Kategori
Astroloji
 

Hava grubu Burçlar ve ev Dekorasyon Sitilleri

Hava grubu Burçlar ve ev Dekorasyon Sitilleri
 

Merhaba dostlar bugün sıra “HAVA GRUBU” burçları yani “ İkizler, Terazi ve Kova” ların dekorasyon tercihleri hakkında fikir sahibi olcağız.

Hava grupları daha çağdaş ve daha modern dekorasyon türlerini tercih ederler. Gökdelenler, yüksek yerlere konuşlandırılmış siteler bu grup için ideal ev ve ofis ortamlarıdır. Sıra dışı denebilecek bir stilleri olan hava grubu burçları teknolojiye açık ve elektronik cihazlara daha fazla meraklıdırlar. Bu merak evlerindeki çizgilere de yansımaktadır... Hava grubuna dahil olanların hemen hepsinde bir müzik sistemi mevcuttur. Renk uyumu, denge ve tasarım harikası objeler hemen göze çarpar.

En sosyal entelektüel grup olan hava burçları evlerinde topluca sohbet edecekleri büyük masalar, oturma grupları tercihleridir. Gök mavisinden lilaya, mordan griye, elektrik ve havanın tüm renkleri dekorasyon için kullanılır. Akıllı ev ve teknolojinin hakim olduğu mekanlar tercihleridir.

Kaba ve büyük materyalleri evlerinde görmeniz mümkün değildir. Eksantrik eşyalara ilgi duyan hava grubu zamanı çok öteye taşır. Döşemeleri, basit düz çizgili, yumuşaklık duygusu veren, ışığı yansıtacak parlak kumaşlar olmasına özen gösterirler. Sık sık mobilya değiştirebilirler.

Kapalı odalar, boğucu mobilyalardan uzak duran bu burçlar için iletişim vazgeçilmezleridir. Tüm iletişim araçlarını evlerinde görmeniz mümkün bununla birlikte geniş bir de kütüphaneleri vardır. Yaşadıkları mekanlarda güzel kokuyu seven hava grubu, için çiçekler ve pastel tonlar önemlidir. Evlerinin hareketli ve dinamik görünmesini isteyen hava grubu, araştırmacı tavırlarıyla sıradanı sorgulayarak teknolojinin izinden gitmeye bayılır.

 

Yolumuz umut, yoldaşımız sevgi olsun dostlar, saygılarımla.....

 
Toplam blog
: 85
: 1590
Kayıt tarihi
: 23.11.10
 
 

Yaş otuzbeş yolun yarısı eder demiş üstad demesine ama, benim yapacak çok şeyim var:)! Anneyim, e..