Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mayıs '14

 
Kategori
Deneme
 

Hayal ettiğiniz gibi biriyle karşılaşmak istiyorsanız önce siz onun hayal ettiği gibi olun

Hayal ettiğiniz gibi biriyle karşılaşmak istiyorsanız önce siz onun hayal ettiği gibi olun
 

Fantastik bir yazı olmasını istiyorum. Hiç gerçeklere uymasın istiyorum. Çözümlerimiz yaratımda.

“Hani öyle bir zamanda gel ki…” dediğiniz hayallerdeki aşkınız için siz niye öyle bir zamanda gitmiyorsunuz. Duvar diplerinde saklı ürkek bakışlarınızın kimseleri bulamayacağını mı sanıyorsunuz? İnsanlar birbirlerine doğru yürürler. Siz biriyle karşılaşmak için evden çıktığınızda kim bilir kimler sizinle karşılaşmak için yollara düşmüştür.

Boş verin kendiniz olun masallarına, herkes patatesi sever ama keşke farklı olsaydı der. Unutmayın, siz birilerini vurmaya gidiyorsunuz. Peki, hani silahınız? Gözler aynı göz, bacaklar aynı bacak, endam dünden kalma, olmaaaaazzz; görenler sizi görür görmez tanıyorlarsa, sokakta adınızla sesleniyorlarsa geri dönün, ceylan avlamaya da ceylan olmaya da hazır değilsiniz!

Uzaklardaki sevgiliyi yanıma getirmek için dünyanın iki başını birleştirmek isterdim. Her gün bir bardak aşk kalbe iyi gelir. Nerede benim Hemingway kızlarım! Acıyı analar, aşkı danalar yaşarmış; aşkı yazanlar heyhaaatttt hayali sevgililerinin mezarında ağlarmış!

Aşkım beni beğenmediği zaman ölürüm! E aynı duyguları yaşıyorsak saçlarını taramamış olabilir mi ki istersem taramasın, tüm berberleri tatil eylerim hökumat kararıyla. Aşkın mazereti yoktur.

Aşk dilenmek değil zorla almaktır; masum duygular masum kalsın, ezrail canımı alsın, öte getme beri gel gıııııızzzz sürtük! Eteğini çekerim, saçın başın oynarım, saçların arasına papatyalar takarım. Aşk halinde normal davrananı deli diye dövmeli!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..