Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Aralık '14

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Hayal kurmak başarmaktır

Hayal kurmak başarmaktır
 

HAYAL ETMEYİ BİLEN BAŞARMAYIDA BİLİR. HAYAL GERÇEĞİN İNŞASIDIR. HAYAL ET Kİ ZİRVEYE ÇIK.....


Bir şeyi gerçekleştirmeyi istiyorsan, önce hayal kurmaya başlarsın. Onun hayaliyle istediğinin inşaasını gerçekleştirmeye çalışırsın. İstediğinin hayaliyle yaşamaya başlarsın. Burada hissetmek de çok önemlidir. Ne kadar çok hissedersen ve gerçek gibi düşünürsen yavaş yavaş hayatına girmeye başlar. İşte o zaman hayatının en müthiş heyecanını yaşarsın.

Hayal kurma örnekleri çoktur. Bunlar ev alma hayali, evlenme hayali, zengin olma hayali, araba alma hayali gibi. İnsanın hayal dünyası o kadar geniştir ki; bir sınırlama getirmek çok ama çok yanlış olur. Aslına bakılacak olursa; insan çok muazzam bir sistem içinde yaşamaktadır. Bu sistem tam manasıyla incelendiğinde; insanın ömrünün yetmeyeceği sayısız zenginliklerin olduğu açıkça görülecektir. Bu zenginliklere ulaşmak çokta zor değildir. Hepsi bir adım ötemizdedir. Yeter ki insan başarma hayaliyle yaşasın. Bak o zaman nasıl başarıyorsun.

Hayal etmek başarmanın yarısını işgal eder. Hayal kurmak; bir işe başlamadan önce o işle ilgili olumlu veya olumsuz yönlerin tam manasıyla ortaya çıkmasına yarayacaktır. Bu nedenle; hayal ettiğin zaman, kendini her türlü duruma karşı tetikte hissedersin. Çünkü bazı şeylerin inşasını hayalinle gerçekleştirmissindir.

Sonuç olarak; Eğer hayatta başarılı ve kazançlı olmak istiyorsan, öncelikle kendine bir hedef belirleyeceksin ve bu hedefe ulaşmanın değişik yollarını, hayallerinle kafanda canlandıracaksın. Daha sonra bu hayalleri gerçeğe dönüştürme yollarını bir bir hayatına uygulayacaksın. Bir bakmışsın hayallerin avuçlarında.  Yani gerçekleşmiş konumda. Bu ne büyük bir mutluluk ve sevinç kaynağıdır. Burada anlatmakla veya yazmakla bitmeyen bir sondur. Ne mutlu bizlere ve hayal kurabilenlere. Aslında hayal kurmakta bir marifettir. Tabii ki de marifet de iltifata tabiidir.

Her insanın hayallerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle.

HAYAL KUR Kİ BİR ŞEYLERE ULAŞABİLESİN,
HAYAL ET Kİ İSTEDİĞİNİ ELDE EDESİN,
HAYAL ET Kİ DÜNYA ÖNÜNDE DİZE GELSİN,

HAYAL ET Kİ HAYAT SANA SÜREKLİ GÜLÜMSESİN.....

HAYATTA HAYALLE YAŞAYANLAR HER ZAMAN 5-0 ÖNDEDİR. BU GERÇEĞİ SAKIN UNUTMA VE UNUTTURMA!!!!!! HAYALLİ GÜNLERE MERHABA...........       
 

 
Toplam blog
: 94
: 1680
Kayıt tarihi
: 20.06.14
 
 

Üniversite, Kamu Yönetimi, Yerel Yönetimler, Çalışan, İyi bir kariyer sahibi olmak, Kitap okuma, ..