Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '12

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Hayal

Hayal
 

Bazen görmek istediği gibi görür kadın, karşısındaki adamı.

Gece yarılarında, gündüz niyetine tuttuğu hayalleri olur, kendi yarattığı kalıba sığdırdığı.. Bıkıp, usanmadan her gece yarısı tekerrüründen ibaret. Bir rüyaymışcasına tıpkı.. Yepyeni doğan bir günle, yepyeni umutlara uyanır. Aklında, bir köşesinde, sakladığı heyecanları olur gün boyunca.

O, başkadır. Yanında mutludur; sohbet ederken, sokaklarda gezip tozarken, onun için, onun, sevdiği yemekleri yapmayı öğrenmeye çalışırken, film izlerken birlikte ya da sarhoş olana kadar içerken, dudaklarına her değişinde dudakları ve saatlerce öyle kalabileceğini düşünürken.. Aralarındaki karşı konulamaz ten çekimine yenik düştüğü her gecenin sabahında, görmezden gelerek gözlerindeki pusu tutunmaya çalışır ''o'' sandığı adama, belki de kendisine yalnızca.

Ve en önemlisi sevmeye başlarken tam da, kalbi yeniden attığında heyecanla, hayatın nabzını yeniden hissettiğinde damarlarında, içinde susturamadığı bir ses ona ''neden olmasın!!'' kabilinden cümleler kurduğunda, karşısında gördüğü, sesini işittiği o adam, anlarki, aslında başka biridir. Çünkü tüm olup bitene sadece seyirci kalmakla yetinip, koca bir set olmuştur çağıl çağıl akan o nehirin önüne. Bazen tek bir sözle geri verir tüm heyecanlarını tıpkı bir filmin beklenmeyen yavan sonu gibi!!

İşte o an dökülür kelimeler gözlerinden ıslak ve tuzlu: ''Sen, sandığım adam hakkında yanılmış olmalıyım.''

 
Toplam blog
: 31
: 636
Kayıt tarihi
: 14.11.11
 
 

Puslu, gri, kışın dondurucu ayazıyla ve her daim diplomatik yüzüyle ünlü sevgili başkentte 1986 y..