Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1964 Yılının Ağustosunda Adıyaman' ın Kahta ilçesinde doğmuşum. İnsanları dost olarak görüp, insanca yaklaşımdan yanayım. Romantik ruhlu olduğumdan hayali duygulara çok ama çok yer vermekteyim. Yazdığım şiirlerde insanca yaşamdan kesitler vardır. İnsanlar yaşarken acaba yaşıyorlar mı düşündürmeye çalışıyorum. Bir Milliyet ok..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Altın erkeklere neden haram?

Yazınızı her nereden aldıysanız kesinlikle saçma.İnsan kendisine yakışanı giyer ve yakışanı takar.Yok pantolon erkekleştirir, yok altın kadınlaştırır. Güldürmeyin bizi allah aşkına.

14 Mart 2008 15:59
Umuda dair

Bir insanın dramı ancak bu kadar güzel anlatılır.Kalemine sağlık ebrucuğum.Umut fakirin ekmeğidir derler. O ekmekki yaşamamızı sağlar. Umut ablamız da umudunu kaybetmediği müddetçe kazanacaktır. Hayatı yaşadıkça bunun gibi girdablara elbet yakalanacağız. Hayat yine de yaşamaya değer. Umutla kalın.mutla kalalım

10 Mart 2008 21:56
Olmadı komutanım

Yazınızı yüreğimin sesi olarak okudum. Yegane cumhuriyetimizin bekçisi olarak TSK yı görürken, TSK nın baş komutanı cumhuriyete gönül vermiş siyasi partiyi karşısına alıp, yobazlığa gidiş yönüne yelken açmış hükümetin yanında olması bizi derin yaraladı. İnanın halen şoktayız.

10 Mart 2008 16:21
 
Toplam blog
: 3
: 415
Kayıt tarihi
: 26.12.07