Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Haziran '21

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

HAYALİ GERÇEKLEŞTİRME FORMÜLÜ

Hayaller gerçekleştirmek, yaşamı güzelleştirmek içindir. Daha eğlenceli, iyi, keyifli, zengin, sağlıklı….
 
 
 
Yaşamak için hayal kurarız. İçinde kendimizi hayal ettiğimiz yaşama birçok güzel duyguyu aktarırız.  
 
 
 
Hayalleri gerçekleştirmek için önem vermemiz gereken ayrıntılar var ki hayal özgür kalsın, gerçekliğe dönüşsün.  
 
 
 
Hayalleri hangi zamana kuruyorsunuz? Zamanlama hassas bir konudur. “Olmayacak” diye kurulmuş, bu yaşama uygun görülmemiş hayaller atmosferde salınan bir balon gibidir. Gerçeklikle bağı olamaz. Kalbiniz ve aklınızın kabul ettiği bir tarihi baz alın ve hayalinize iliştirin. Örneğin iç huzurumla / yeni evimle / bol kazancımla / dilediğim işimle … 2021 Eylül ayına kadar eşleşiyorum, teşekkür ediyorum.  
 
 
 
Yaşamaya niyet ettiğin hayallerin gerçekleşeceğine inancın nasıl? İmkansız, mümkün olmayan hayaller mi kuruyorsun yoksa gerçekleştirmek üzere mi zihninle kalbini birleştiriyorsun? İnanç hayali gerçeğe dönüştüren yakıttır. İnanarak hayal kurmak ya da öncelikle inanacağınız hayalleri kurmakla başlayın.  
 
 
 
İyilikleri ve güzellikleri hayallerin içine ekleyip orada bırakıyor musunuz? Yaşamaya niyet ettiğiniz duygular ve haller sadece hayallere aktarılmış günlük yaşamdan çekilmişse kendiniz için çok tehlikeli bir eylemde bulunmuşsunuz demektir. Duyguları yaşamda aktive etmeye çalışın. En azından “İç huzurum olsa nasıl olur” diye düşünün ve sorun. Bilmediğiniz duyguyu yaşayamazsınız, bilmeye, anlamaya niyet edebilirsiniz. Yaşamaya niyet ettiğiniz duygu ve haller ile bağ kurun.  
 
 
 
Hayalleri neşeyle kavuşturun. Neşeyle kurun hayalleri. Endişe, korku, kaygı ile kurulan hayaller yaşamınızla buluşmayabilir.  
 
 
 
Dünyadaki herkes birbirine bağlıdır. Birimizin hayalini gerçekleştirmesi diğerlerinin hayallerinin gerçekleşmesine ivme verecektir. Hayallerin geçekleşmesine niyeten, 
 
 
 
Sevgi ve şifayla kalın, 
 
Ebru Demirhan 
 
www.ebrudemirhan.com 
 
@ebrudemirhan.ytm  
 
Toplam blog
: 178
: 43
Kayıt tarihi
: 30.10.18
 
 

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İlkokul Öğretmenliği, Sosyoloji bölümü lisans ve Psikol..