Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '12

 
Kategori
Kitap
 

Hayaller İçinde Bir Düş

Hayaller İçinde Bir Düş
 

"Hayaller İçinde Bir Düş" isimli öykü kitabım Potkal Kitap Yayınları'ndan satışa çıktı. Kitabım birbiriyle bağlantılı beş öyküden oluşuyor. "Saklambaç", "Doğumgünü", "Gökyüzü", "Çıkmaz Yol" ve "Son/Başlangıç" öykülerinin her birinde Derya'nın yaşadıkları ve yaşayamadıklarıyla birlikte yaşam, ölüm, hayal, düş ve gerçeği sorgulamaya çalıştım. Derya'nın hissettiklerini okuyucunun da derinden hissedeceğine ve onun hikayesini içselleştireceğine inanıyorum. "Hayaller İçinde Bir Düş" 2,5 senelik bir çalışmanın ürünü. Kitabımın genel yayın yönetmenliğini  Kadir Aydemir ve Zerrin Yılmaz gerçekleştirdi. Kapak ve iç tasarım ise Şendoğan Yazıcı'ya ait. Keyifle okumanız dileğiyle.

KAPAK YAZISI

"Her taraf siyaha bürünüyordu. Hızlı bir şekilde, bir örtü gibi her yeri kaplayarak çöktü üzerine karanlık. Karaltının içindeki beyaz bir tondu artık Derya. Yanlış ve doğrunun, gerçek ve hayalin ötesindeydi. Soruların cevaplarının bittiği yerde, nedenlerin sorgu odasında, yokluk ile varlık arasında..."

POTKAL KİTAP YAYINLARI  TANITIM YAZISI

Umut Can Çeppioğlu sürükleyici öyküleriyle okurunu şiirsel bir atmosferin içine sürüklüyor. "Hayaller İçinde Bir Düş" adını verdiği ilk öykü kitabında 5 uzun öyküye yer veriyor genç yazar. Ayrıntıların titizlikle işlendiği, yaşam tanıklıklarının ustalıkla öykülere sindiği bu özel kitap, öyküseverler için oldukça iyi bir okuma önerisi. Gerçekle düş, aşkla yalnızlık, uyku ile ölüm kadar size yakın öyküler var bu kitapta, sıkı bir edebiyat yolculuğuna davetlisiniz...

KİTAP TANITIM VİDEOSU

http://youtu.be/I2xkonr3Hk8

SATIN ALMAK İÇİN;

D&R    Mephisto Kitabevi    Idefix

Kabalcı Kitabevi    İmge Kitabevi    Kitapyurdu

Pandora    Kitapvitrini     Okuoku

Kitabım ve yazılarım hakkında güncel bilgi ve haberleri almak için facebook sayfamı(www.facebook.com/umutcanceppioglu) ve kişisel web sitemi (www.umutcanceppioglu.com) ziyaret edebilirsiniz.

Selamlar

Umut

 
Toplam blog
: 89
: 618
Kayıt tarihi
: 16.12.06
 
 

İlk kitabımı, 'Pal Sokağı Çocukları'nı okuduğumdan beri yazıyorum. Yazmak beni o çocuklar gibi öz..