Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Kasım '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Hayallerin ve aşkın

Hayallerin ve aşkın
 

Eğer o, senin ruhunun derinliklerine kadar seni etkiliyorsa bilki karşındaki insan senin için özeldir. Ona ilgini en önemlisi sevgini sonuna kadar göstermen gerekir. Korkma sevmekten sevilmekten, korkma aşık olmaktan. Aşk, sevgin senin ruhunun derinliklerine işleyerek yaşamda senin etrafına pozitif enerji vermeni sağlayacaktır. Korkma sen seviyorsan, hele seviliyorsan senden mutlusu yok, bunun kıymetini bil sevgini doya doya yaşa, bu sana huzur verecek, mutluluk verecek, en önemlisi yaşamında etrafına pozotif enerjini dağıtmış olacaksın. Zaten şu kısa hayatımızda huzur bir parça huzur istediğimiz değilmi?

Günümüzde hüzün, sadakatsizlik, ihanetler, sevgisizlik, aldatmacalar almış başını dört nala gider misali, okyanustaki bir damla sevgi, bize okyanus kadar gelmezmi? Bunun kıymetini ancak seven bilir, sevgilinin bir gülüşü, bir tebbessümü, nur yüzünden saçılan ışıklar, karanlığımızı aydınlatmazmı? Aydınlatır hemde, insanın tüm benliğini kaplarcasına..

Onunla birkaç dakika da olsa geçirmek, onunla göz göze kitlenmek, hiç çözülmeyecek bir düğüm misali, gözlerin konuşması..


Bossnet’ n dediği gibi ” Mutluluk o kadar çok parçadan oluşur ki, içlerinden daima birkaçı eksiktir. ” İşte senin amacın karşılıklı olaraka eksik parçaların tamamlayabilmektir.. Bunu da ancak ikiniz yapabilirisiniz, ne gerekiyorsa, çünkü aşkına sahip çıkman gerekir. O senin herşeyin şu an onunla besleniyorsun, onunla soluyorsun, onunla yaşıyorsun. Parçalar hiç eksiksiz tam olurmu? Bunun cevabıda aşkın yoğunluğu, sevginin gücü belirleyecektir.

Ağlamalısınız beraber, çünkü Rousseau “ Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbirşey kalpleri birbirine bağlamaz ” demiş, birbirini hissetmek, tatmak, onla birlikte duyguları paylaşıyorsanız, ağlayın, eğer onunla duygu seline yakalanıyorsanız, “ birbirinizi seviyorsunuz ” demek. Korkma duygularını yaşamaktan, korkma hayal kurmaktan.

Hayallerinizi kovmayınız. Çünkü onlar gittiler mi, belki siz kalırsınız. Fakat artık yaşamıyorsunuz demektir. (Mark Twain).

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..