Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '17

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Hayat Amacınıza Ne Kadar Yakınsınız?

Hayat amacınıza ulaşmak istiyorsanız, yapabileceğiniz 3 şey var.

 Öğrenmek, Deneyimlemek (Öğrendiğinizi) ve Paylaşmak

Bu üç şeyi hayata geçirebilmenin yolu ise, bol bol empati kurmak ve sahip olduklarınızı paylaşmaktan geçiyor. Paylaşmak derken, hemen gidin paranızı diğerleri ile paylaşın demek istemiyorum. Paranız cebinizde kalsın. Mesela gülümsemenizi paylaşın.

Gün içinde sürekli bir şeylere takılıyoruz ki, yaratabildiğimiz tek şey var o da bağımlılıklar. Bir şeylere tutunarak yaşadığımız sürece hayat amacımızdan uzaklaşıyoruz. Hayat amacımızı dışarıda aramak yerine dışarıyı içimizde neler olduğunu bulmak için kullanmalıyız. Fakat ne yazık ki tutunmaya devam ediyoruz ya da tutunduklarımızı kaybetmemek adına bazı aksiyonlar alıyoruz. Bu da öğrenmeyi, öğrendiklerimizi deneyimlemeyi ve de paylaşmayı engelliyor. Bunun için de sahip olduğumuz enerjinin frekansını arttırmaktan başka çaremiz yok. Sürekli stres, endişe, korku, bağımlılıklar varsa enerji frekansı düşük, bunların tam tersini olduğunda ise enerji frekansı yüksektir.….Enerji frekansını doğal yoldan yükselten tek şey ise nefes alma teknikleridir. 

Bağlantılı açık nefes yaparak bedeninizde var olan yaşam enerjisini harekete geçirirsiniz.  Yaşam enerjisi enerjinizin frekansını yükseltir. Bu şekilde bağımlılıkları destekleyen bir şeylere tutunma hali de kendiliğinden yok olur.

Transformal nefes, bağımlılıklar üzerinde çok etkili olabiliyor. En büyük zorluk, kişinin fiilen ve bedenen nefes seansına başlaması. Kişi eğer bir kere gelip nefes almaya başlarlarsa, şifa çoğunlukla hızla gerçekleşir ve hayat amacını bulmaya yaklaşır. Kısaca, Transformal Nefes, bağımlılıklarından samimi olarak kurtulmak isteyenlere dikkate değer sonuçlar sunar.

 

Her Daim Sevgi ve Işıkla  

ww.nefestr.com

Sibel KAVUNOĞLU

 

 

.

 

 

 
Toplam blog
: 615
: 248
Kayıt tarihi
: 09.11.10
 
 

Geçmişte finans sektöründe ağırlıklı olarak iyileştirme ve geliştirme projelerinin hayata geçiril..