Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hayat Bazen Tatlıdır final mi yapıyor ?

Hayat Bazen Tatlıdır final mi yapıyor ?
 

Süreç Film / Ali Gündoğdu imzalı, Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan’ınbaşrollerini paylaştığı, senaristliğini Gani Müjde'nin yaptığı, yönetmen koltuğuna Hamdi Alkan'ın oturduğu televizyon dizisi Hayat Bazen Tatlıdır’ın final mi yapacağı sorularını akıllara getiren nokta geçtiğimiz hafta ‘Duymayan Kalmasın’ programında konuşan Mehmet Ali Erbil kızı Yasmin Erbil’in Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde rol almak istediğini ancak Yönetmen Hamdi Alkan’ın kızını oynattığı ile ilgili iddialara yanıt verirken ‘’dizi bitiyor’ şeklinde bir cümle kaçırdı ağzından. O arada sunucu Cengiz Semercioğlu’da dizinin castının değişeceğini, herhangi bir bitmenin söz konusu olmadığını söyledi. Şayet final yapsa da bunu ekranda dönen final bölümü yazısıyla değil de ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’den duyacaktık. Canlı yayın bu affetmez işte ne söylediğin çok önemli.

Hande Ataizi’ne ne yapmaya çalışılıyor?

Oyuncu Hande Ataizi, 'Kırlangıç Fırtınası' dizisinden gelen teklifi oyuncu kadrosunda yer alan eski aşkı Fikret Kuşkan yüzünden kabul etmediği iddiasına yanıt verdi.43 yaşındaki oyuncu, "Dizi teklifini senaryoyu okuyup kabul etmedim. Yoksa Fikret’le alakası yok. O zaman 18 yaşındaydım, artık yaşımı da biliyorsunuz yani" şeklinde konuştu.

Şimdi burada değinmek istediğim nokta şu: Bu haberi yayınlayan bazı haber siteleri haberin altına belki de konuyla hiç alakası olmayan ve yıllar önce ‘iki kere kiki’ programında Sevda Demirel’in Hande Ataizi’ni tokatlama sahnesinin videosunu yerleştiriyor. Amaç nedir ? O görüntüleri izlemeyenlere izlettirmek mi? Yeni nesillere bakın bu kadın daha önce canlı yayında böyle tokat yedi demek mi isteniyor? Habercilik yerlerde diyorum hatta yerin dibine geçirilmiş.

Rüzgar’ı dinleyin ama iyi dinleyin

Habertürk Gazetesi yazarı İper Durkal Rüzgar Erkoçlar’ın geçtiğimiz günlerde Bir Hülya Avşar Sohbeti programında söylediği ‘’Kadınlara pek güvenmiyorum’’ sözüne çok alınmış ve ‘’Rüzgar erkek olur olmaz kadınları sattı’’ demiş.

İyi de İpek hanım unutmayın ki Rüzgar Erkoçlar daha önce kadındı ve Nil Erkoçlar ismini taşıyordu, sizin gibi bir kadındı değil mi ? Daha sonra bir operasyonla erkek olmaya karar verdi ve Rüzgar Erkoçlar ismini aldı. Kadınlara güvenmiyorum sözü erkek olduktan sonra düşündüğü bir cümle olduğuna inanmıyorum bence operasyon geçirmeden önce bu düşünceye hakimdi. Ne dersiniz bir gün bir yerde karşılaşırsak soralım kendisine.

Dodan Özer’de aynı kaderi mi yaşayacak?

O Ses Türkiye 2017 şampiyonu Dodan Özer oldu. Peki Hadise'nin yarışmacısı olan Dodan Özer kimdir? 38 yaşında olan Dodan Özer, aslen Muş'un Varto ilçesinden yani benim hemşerim. İstanbul'da yaşayan Dodan Özer, ailesi İzmir'e yerleşince müziğe kendini daha çok vermiş ve 1997 yılında Murat Öztürk ile Dodan Project adlı grubu kurmuş. Geniş kitlelerce tanınması ise O Ses Türkiye adlı yarışma ile oldu. İlk gün Ali Ekber Çiçek'e ait "Haydar Haydar" isimli parçayı seslendirdi. Bütün jüri üyelerini kendisine hayran bırakan yarışmacının seçimi Hadise'den yana oldu. Dodan Özer yıllar önce sinemalarda gösterime giren Muro filminde de rol almış ve orada bir şarkı seslendirmiş.

Ben bu tarz şarkı yarışmalarından kalıcı olarak adını sürdürmeyi başarrnış isim İrem Derci oldu ki o da yarışmadan elenmişti daha sonra adını duyurmaya başlamıştı. Yıllar önce Pop Star Türkiye yarışması vardı. Birinci olan Abidin Şahin yarışmadan sonra unutuldu. En son İzmir’de sanırım bir mekanda çaldığını öğrenmiştim. Artık inancım kalmadı bu tarz yarışmalara. Bu kadar iyi sesler çıkıyor ama ellerinden tutan yapımcı sayısı kaç? O yüzden büyük umutlar bağlanan bu yarışmalar 3 4 aylık bir süreçten ibaret olabiliyor.

YUSUF KARAKAŞ/ MİLLİYET BLOG

 
Toplam blog
: 17
: 1193
Kayıt tarihi
: 08.01.15
 
 

Konya Selçuk Üniversitesi Gazetecilik mezunu. İzmit Uluslararası Sahne Sanatları Derneği Temel oyun..