Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1967 Gölcük doğumluyum İTÜ Sakarya Mühendislik Fakültesi Düzce Meslek Yüksekokulu' ndan 1988 senesinde mezun oldum. Spor tarihi ve kolleksiyon ana ilgi alanlarım Kırk yılın birikim, yapılmak istenen, bitirilen, bitirilmeyen hedefleri... Başlangıçta tamamlamaya gerek duymadığımız bir kitap gibidir hayat ve tam..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Saray mutfağından mı geldiniz?..

Yarışma programlarında gördüğümüz insan ilişkileri toplumumuzun da görgüsüzlüğünü bütün çıplaklığı ile gözler önüne sunuluyor. Dizilerde, zengin ve bir o kadar doyumsuz pembe dünyalarla çizilen bir bayat hayat. yarışma programlarında da devamlı taaruz.

16 Aralık 2008 11:33
Vip terlik

Durum bundan ibarettir.:)))

16 Aralık 2008 11:27
Siz hiç plastik maket uçak yaptınız mı?

Bende kendimce plastik maket kiti satın alıp yapıyorum. Maket yaparken ilk günkü htalarımın bir sonraki modellerde yapmamak ve ders almak yeni yaptığım maketlerde daha gerçekçi modellere ulaşmamı sağladı. İlk kez maket yapanlar, bazı parçaları yerine oturtmakta, boyama tekniklerinde hatalar yapsa da bir sonraki uygulamalarında mutlaka çok daha az hata ile hedeflerine ulaşacaktır. Bu yüzden maket yapan arkadaşların sabırlı olmalarını tavsiye ederim..

13 Aralık 2008 09:54
 
Toplam blog
: 8
: 3914
Kayıt tarihi
: 17.04.08