Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Hayat Bir Kombindir!

Hayat Bir Kombindir!
 

Hayatın doğal kombinine


Kombin yani Türkçe karşılığı olarak "uyum"; bize bu kavram ilk başlarda giydiğimiz kıyafetlerdeki renk, desen ve model uyumunu çağrıştırsa da aslında hayatın her alanında uyum var. Daha doğrusu uyumun gerekliği ve zorunluluğu var.

Çoğu kez sorarız çevremizdekilere bir fikir edinmek için; "şu gömleğin altına ne gider?, Şu renk elbiseyle ne giyilir?" şeklinde... Hem kendi göz zevkimiz hem de üç aşağı beş yukarı kabul görmüş evrensel estetik normlarına ayak uydurmak için. Yani bir petrol mavisiyle, beyaz bir pantolonun mükemmel uyumuna kim "kötü" diyebilir ki... Denilse  de ya çok "marjinal" bir moda ve estetik akımı veya da "boşa söylenmiş" bir söz olarak değerlendiririz. 

Evet sevgili estetik ve uyumseverler.

Hayatta aslında, reddeyemeyeceğiz bir şekilde her şeyde bir uyum var. Aşkta, işte, dostluklarda ve doğada... Yerdeki yeşil çayırın içinde süzülen şirin mi şirin, beyaz çiçeklerini açmış bir ağaçla çayır arasında doğal bir uyum var; el değmemiş, saf ve "default" bir kombin, uyum.

Biz de, aşkta, işte ve dostluklarda, yapay zorlamalardan, aşırı hırslı isteklerden, olmayacakları zorunlu bir uyuma sokma çabalarından kaçınsak... 

Yani biz de o çayır içinde süzülen ağaç gibi doğallığımızla kalabilsek, hayatın her alanında o muhteşem uyumu, kombini büyük ihtimal biz de yakalayacağız.

Çekilen, nice sıkıntılardan, ruha ve göze batan rüküşlüklerden kurtulup hayatı, bize kendi doğasından sunduğu doğal kombini tamamlayabileceğiz.

 

 
Toplam blog
: 3
: 73
Kayıt tarihi
: 11.12.17
 
 

Moda ve giyim danışmanlığı yapıyorum. İnteraktif ortamda da www.negidernet.com, kombin uzmanlığı ..