Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1985 yılında Manisa'da doğdum, şu an Ankara'da çalışmaktayım, fotoğrafçılık, edebiyat, tarih ve psikoloji alanında kendi görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
'Efendiler Nereye?'

yazınızın katılmadığım bölümleri olsa da genel itabariyle iyi kaleme alınmış dolu bir yazı olmuş,katılmadığım ise ermeni techirinin bir kıyım sayılamaz kendi tarihçilerimizce pek çok kez ortaya çıkartılan anadoluda ermenilerin yaptığı katliamlar vardır kimse kendi topraklarında bu çeteleri ve kaynağı barındırmaz aksi davranmış bunu hoş görmüş bir millet yoktur kaynaktan kastımda belli çevrede barınan ve bu çeteleri barındıran ermenilerdir yoksa tüm osmanlı topraklarında ermenilere karşı bir techir olmamıştır,çanakkalede yaşananları anmak bu milletin bir vefa minnet görevidir savaşa girmek buna neden olmak yanlış olabilir ancak boğazına dayanmış bir orduyuda def etmek bu milletin çocuklarının bir görevi değilmidir bugün bütün türk çocukları o toprakları ziyaret etmeli nasıl bir milletin ferdi olduğunu anlamalıdır.

25 Mart 2010 20:56
Zamana yolculuk mümkün müdür?

zamanda yolculuk ilginç bir konu,einstein nın teorilerine göre ışık hızında zaman büklür ve yavaşlar böylece geleceğe yolculuk olur ama geri dönmek ona göre mümkün değil,ayrıca ışık hızına ulaşan herşeyin ışık olacağını belirtir bu alanda kanıtlanmış teoeriler bunlar ama aksi iddalarda var mekanın zamanı bükmesi vb. diye bir de büyük baba paradoksu gibi önermeler var düşündükçe insanın sonunu bulamadığı bir alan..

13 Temmuz 2008 16:47
İçimizdeki Ütopya

yazınız çok güzel, böyle bir dünya ya hertkesin ihtiyacı var bence tüketim toplumunun dayatmalarıyla yaşayan günümüz insanının gerçek huzuru böyle bulabileceğini düşünüyorum..

12 Temmuz 2008 16:39
 
Toplam blog
: 4
: 4871
Kayıt tarihi
: 13.06.07