Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '12

 
Kategori
Güncel
 

Hayat halen zor

Günlerdir tartışıiılyor kürtaj. Soru şu peki ama niye? Ayraç basit: Tıbbi olarak bebek kabul edildiği andan itibaren yasak. Ve tıp da bunun tanımlıyor. Peki biz neyi tartışıyoruz? Ve neden tartışıyoruz?

Türkiye'de hayat halen zor...

Neden mi? Halihazırda cinsel sorunlu bir toplum yükünü taşımaya çalışıyoruz. Bir bloğumda bunu detaylı açıklamıştım. Dolayısyla detayına girmeyeceğim. Yalnız durumun değiştiği yok. Yani bizler cinsel sorunlu olmaya devam edeceğiz.

Özellikle namusuzluğu kadının cinsel organından çıkarmamaız lazım. Çünkü yalancılık, kul hakkı yeme, iftira, fitnecicilik, rüşvet ve daha niceleri de aslen namusuzluktur.

Kadınlarımızı, kızlarımızı evlerden, düzenlenen günlerden çıkarıp toplum içerisine karıştırarrak insanlaştırmamız lazım. Kadın hayat ile ilgili sorumluluk aldıkça sorun çıkarmak yerine sorumluluk üretecektir yaşam üzerine.

Erkeklerimizi medenileştirmemiş lazım. Bunun en basit çözümü erkeğin cinsel tatminini sağlamaktır. Gerekirse her ile genelev açmamız lazım. Bizim gibi kapalı toplumlarda hijen ve sağlık açısından bu zorunludur. Bkz. Amsterdam, Bkz. Hamburg. Liman kenti olan her şehirde fahişelik meslek olarak son derece gelişkindir. Bizde de gelişmeli. İnsanların hormonlarını dinle baskılayamazsınız. Genelevleri kaparsanız kontrol devletin elinden çıkar ve AIDS dahil birçok hastalıkla mücadele etmek zorunda kalırsınız ki bu da tercih edilen bir şey değildir. Çünkü hormonlar baskılanamaz. Sen bir kaza cinsel ilişkiye girme diyemeyeceğin gibi insana da diyemezsin.

Kürtajı tartışmasına tartışıyoruz ancak "hala kadının adı yok" ve biz bunu tercih etmek istiyoruz Türkiye olarak. Kadınlar okusalar dahil bir cinsel mahluk olmak zorundalar. Ne kadar aşağılayıcı ve uygunsuz. ÇOK AYIP!!!!!

Kızım yaşı gelince, yani zamanı gelince, tabi ki cinsel ilişkiye girecek. Benim bunu engellemem onu psikolojik sorunla hale getirmem demektir. ERKEKLERİN İHTİYACI VAR DA KADINLARIN İHTİYACI YOK MU? CEVAP: TABKİ DE VAR! KADINLAR İNSAN DEĞİL Mİ????

Hayat zor vesselam...

Ve son olarak, onu bunu tartışacağımıza, çocuk sayımızı artıracağımıza daha fazla ve daha sık cinsel ilişkiye girmemiz lazım. Bu bizi toplum olarak daha mutlu bir toplum haline getirecektir. Halihazırdaki utanç unsurlu haftalık cinsellik potensiyelimiz en az üç katına çıkarılmalıdır. Bu oran şu an hafta da 0.75 keredir. Süre olarak hesaplandığında ortalama 3 dakikayı geçmez. Bunca üzerinde çene yorduğumuz cinselliğimiz var ile yok arasında. Amerikada bu oran haftanda 3.5 keredir. Ve biz bu konuda dünyada 64. sıradayız.

Çeneye son, icraata EVET...

Tama hayat zor ancak bir şeyler yapmak lazım ve özellikle de seks....

Saygılar,

ANIL...

NOT: Kürtajı seks yaptıktan sonra tartışalım lütfen. Seks yapmak çocuk yapmak ya da tecavüz etmek değildir!!!!

 

 

 
Toplam blog
: 631
: 293
Kayıt tarihi
: 10.04.11
 
 

Eric'i külden yarattım. Tamamıyla benim eserim. Söyleyeceği çok sözü, söylemek istediği az sözü. ..