Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Hayat Şarkısı Kanal D'nin yüzünü güldürdü!

Hayat Şarkısı Kanal D'nin yüzünü güldürdü!
 

Bilindiği üzere yeni bir diziye başlandığında akıllarda olan tek soru şu oluyor : ''Acaba dizi tutacak mı?''

Bu soru için kafalar yoruluyor, titiz çalışmalar yapılıyor. Bu süreçlerin sona ermesi bazen ayları bile buluyor. Ve sonunda görücüye çıktığınız ilk andan itibaren beklemeye başlıyorsanız. Yayın gecesi sosyal medyada, ertesi sabah ise reyting listesinde sizi mutlu edecek bir sonuç ile karşılaşıyorsanız sizden kralı ve mutlusu yok. Ancak beklenti altında kalan bir durum varsa, işte o zaman canlar sıkılabiliyor.

Bahsi geçen bu normal korkuyu yaşayan ancak bu testi başarı ile geçen ve daha 5 bölümü yayınlanan Hayat Şarkısı, salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor. Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ahmet Mümtaz Taylan, Ecem Özkaya ve Pelin Öztekin gibi oyuncuların kadrosunda olduğu yapımın dün geceki reyting sonuçları yine gayet iyi geldi.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Survivor karşısındayken bu yapımları geçmesini beklemediğimiz, ancak buna rağmen zorlayıcı reyting sonuçlarına ulaşan ve yalnızca 5 bölümün ardından ciddi bir izleyiciye sahip olan dizinin hikayesi de güzel bir şekilde ilerliyor.

Zaten Hülya ve Kerim ikilisini sevip hikayenin onlar etrafında dönmesini isteyen kitle sayesinde daha popülerleşen bir dizi ile karşılaşıyoruz.

Kim ne derse desin bu dizinin yıldızı, yer aldığı her yapımda olduğu gibi Ahmet Mümtaz Taylan tabi ki. Bayram Ağa o kadar içten bir performansla oynanıyor ki, gerçek hayattaki insan tiplerinden bir demet geliveriyor gözünüzün önüne. Ustaya nazar değmesin!

E tabi ki dizinin göz önündeki ismi Burcu Biricik'in oyunculuk anlamında zirve yaptığı bir işten bahsediyoruz. Birçoğumuzun asıl patlamasını Beni Böyle Sev ile yaptığını, ardından Şeref Meselesi'ndeki oyunculuğu ile çıtayı oldukça yükselttiğini düşündüğünü biliyoruz. Bu dizide de bir tık arttırmış heyecanını ve oyunculuğunu.  Olaya bir de Birkan Sokullu ile olan güzel sinerjilerini eklediğinizde ortaya tadından yenmeyecek bir güzellik çıkıyor.

EDHO'yu ve Survivor'u dışarda bıraktığımızda Hayat Şarkısı'nın günün en çok izlenen yapımları arasında zirvede yer aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Sosyal medya gücü de arkalarında zaten.

Başarıları daim olsun.

 

ANIL KOLDAŞ

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..