Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Temmuz '16

 
Kategori
TV Programları
 

Hayat Sevince Güzel ve No 309 Fox'u kurtardı!

Hayat Sevince Güzel ve No 309 Fox'u kurtardı!
 

Yaz sezonun gelmesi ile birlikte kış sezonunda yer alan yapımlarımız birer birer ekrandan çekildi. Bu yapımların bazıları temelli bir veda yaparken, bazıları ise Eylül'e kadar mola verdi. E hal böyle olunca boş kalan yerlere getirmek için yepyeni dizileri ve programlar türedi. Bu yapımlar arasında hangisinin kış sezonunda devam edeceği ise şimdiden tartışılır oldu.

Bahsi geçen yapımlar arasında yer alan ve Fox ekranlarında yayınlanan 2 farklı dizi bir anda aradan sıyrılıverdi. Pazartesi akşamları ekrana gelen Hayat Sevince Güzel ile çarşamba geceleri yayınlanan No : 309 dizileri kanalının yüzünü güldürmenin yanı sıra, sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer aldı.

Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz haftalarda No : 309 ile ilgili olarak eleştirel bir yazı yazmıştım. Kışlık yapımlar veda etmeden ekrana sürülen dizinin reytingleri vasat bir biçimde gelmişti. Bu da kısa süreli bir tedirginlik yaratmıştı. Ancak bu tedirginlik kışlık dizilerin vedası ile birlikte yerini sefaya çevirdi. Çarşamba akşamları Seviyor Sevmiyor ve Aşk Laftan Anlamaz gibi rakiplere karşı mücadele eden yapım son haftalarda sahip olduğu izlenme oranı ile parmak ısırttı.

Hayat Sevince Güzel ise tam bir sürpriz ile ekranlarda yerini koruyor. Başlangıcında izlenmesi ile beklenenin üzerinde bir seyir izleyen ve Ege dizisi örneklerinden olması ile bizlere hiç yabancı gelmeyen yapım beklentilerin üzerindeki seyri ile FOX'u memnun etti.

Her iki dizi sahip olduğu hikayeler ve sonuçlar ile kanalını mutlu ediyor ama bu durumun kışın devam edebileceğini söylemek çok zor bir durum gibi görünüyor. Çünkü eski tarihlerde birçok yapımın ne şekillere düştüğünü hepimiz gözlerimizle gördük. Bu konuda Kiraz Mevsimi'ni örnek olarak gösterebilriz mesela.

Sonuç olarak ; her iki dizi de yolunda başarı ile ilerliyor. Ancak kışın devam etmek için vites yükseltmek şart.

Yoksa sonuç yine hüsran!

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..