Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim 1971 İstanbul... Mali müşavirim... Mesleğim ve sevdiklerimden arta kalan vaktimde, stres azaltıcı terapi tadında hayata ve yaşadıklarıma dair düşüncelerimi karalarım. Zaman zamanda duygu yoğunluklarımda bir de bakmışım ki şiir tadında bir şeyler çıkmış ortaya. Bu işi profesyonelce yapanlar alınmasın sakın onlara saygım s..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bize servis edilenlerin hepsi gerçek mi?

Bize ne gösterilirse gösterilsin, ne söylenirse söylensin, Görmek istediğimiz pencereden bakarız. İnanmak istediğimize ve aklımızın yatabileceğini kabul ederiz. Bu ülkede yıllarca dağda bayırda görev almış, bu vatanı savunmuş bir askerin hayinlik yapmayı bırakın aklının bir köşesinden geçebileceğine bile inanmam. Ama şöyle bir etrafa bakalım, bu yapılan olaylar ne kadar saçma gelsede, amacına ulaşmak isteyen ulaştı. Asker karalandı yada bir parçada olsa çamur atıldı.

31 Ocak 2009 14:14
Beyazlığın karanlık kucağında ölüm... Zigana

Hafta sonu haberlerde izlediğim Üzücü ve Acı dolu bu olayı yüreğim sızlayarak takip ettim. Allah Rahmet eylesin, Ailelerine ve yakınlarına sabır ihsan etsin.

28 Ocak 2009 12:53
Antika olmuş "Facit" hesap makinaları

1988-89 yıllarında Stajer öğrenci olarak İst.mahmutpaşa- sultanhamamda bir kumaşçıda mecburi olarak bu makinayı kullandım. O zamanlar işverenlerime bu nedir antika deyip, yeni bir makina aldırma talebim geri çevrilmişti. sizin yazınızda aslında 80 yıllarda ülkemizde antika olmadığını öğrenmiş oldum. Tşk.

27 Ocak 2009 17:42
 
Toplam blog
: 9
: 930
Kayıt tarihi
: 29.11.07