Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hayat Sırları Dizisi Tutar mı?

Hayat Sırları Dizisi Tutar mı?
 

hayat sırları dizisi tutar mı


Ülkemizde yaygınlaşmaya başlayan Kore, uyarlamalı dizi projeleri arasında Ekin Koç, Hazar Ergüçlü'nün, başrollerini üstleneceği My Father is Strange'nin, uyarlaması olan Hayat Sırları dizisi de eklendi. Şahsen dizinin kore versiyonunu izlemiş birisi olarak Türkiye televizyon kitlesi takipçilerinin beğeniceğini düşünüyorum. Özellikle gizem ve merakta bırakan konulu dizileri daha severek, gelecek haftasını büyük merakla bekleyen kitlenin çoğunlukta olduğunu düşünerek merakta bırakak seyredileceğini ve reytinglerde iyi sonuç çıkarabileceğinin kanaatındayım.
 
Üstelik oyuncu kadrosunu değerlendirdiğimizde ise uzun süre ekranlara dönmesi beklenilen Ekin Koç'un, başrolünü üstlenmesi ve ona uyumlu olacağını düşündüğüm Hazar Ergüçlü, ile çok yakışarak sosyal medyanın yeni fenomeni dahi olabilirler.
 
Star Tv kanalında yayınlanacak olan dizi uygun gün belirlenir ise başarı elde etmesi kaçınılmaz. Yayın akışını incelediğimizde ise Çarşamba ile Cumartesi'nin boş olduğunu görmekteyim. Cumartesi günü ile daha fazla kitleye hitap edebilir. Hayat Sırları Dizisi büyük ihtimalle Kasım ayının başlarına doğru yayınlanmaya başlayacaktır.
 
 
Hakan Ay
 
 
Toplam blog
: 11
: 1123
Kayıt tarihi
: 24.02.16
 
 

Meraba, ben Hakan. 20 yaşındayım, Dizi izlemeyi çok seviyorum, izlediğim dizileri kaleme alıyorum..