Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hayat Sırları Reyting Kurbanı Oldu!

Hayat Sırları Reyting Kurbanı Oldu!
 

Yazılı ve görsel medyada kullanılan ''Beklenen oldu'' diye bir tabir vardır. Biten, olumsuzluk içeren bir olay ya da durum için kullanılır. Yani olumlu anlamda kullanıldığı zamanlar olsa da, genelde olumsuz bir hava estirmesiyle meşhur bir tabirdir. 

Şimdi ben bu ayrıntıyı neden anlattım?

Çünkü ben de aynı tabiri kullanacağım bir yazının içerisindeyim şu an.

Star TV ekranlarında çarşamba günleri yayınlanan Hayat Sırları dizisini biliyorsunuzdur. İzlemediyseniz en azından bir yerde lafına denk gelmişsinizdir. Başrollerinde Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut gibi isimlerin olduğu dizi ağır şekilde ilerleyen hikayesi ve bir türlü kabuğunu kıramama sıkıntısı ile sık sık haber olmuştu. Dizi ile ilgili yapılan yorumların büyük kısmı reytinglerin beklenenden çok daha düşük seviyelerde olduğuyla ilgiliydi. Ve işte en üstte bahsettiğim tabir geliyor... 

Beklenen oldu...

Star dayandı dayandı ama sonunda pes etti. 

Büyük umutlarla ekrana getirilen, geçtiğimiz sezon sona eren Kara Sevda'nın yerini doldurması beklenen Hayat Sırları'nın 3-4 bölüm içerisinde ekrana veda edeceği ortaya çıktı.

Diriliş Ertuğrul, Meryem, Güldür Güldür Show gibi rakiplerle baş edemeyen Hayat Sırları'nın bu kadar kısa zamanda sona ermesi, yayınlanmaya ilk başlandığında oluşan beklentilerle karşılaştırıldığında gerçekten hayal kırıklığı yaratıcı bir durum.

Yakın zamanda Kanal D'de ekrana gelen Hayat Şarkısı'na benzer bir esintiyle ekrana sürülen Hayat Sırları'nın bu kadar kısa zamanda pes etmesi sektör adına üzücü.

Ama görünen köy de kılavuz istemiyor maalesef.

Geçmiş olsun.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..