Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 yıl geçmiş 28 yıla gelinmiş, neler sığdırılmış ve daha neler sığdırılacak kimbilir... İşte sığdırmaya çalıştıklarımdan biri de sizlersiniz, umarım sizler de beni hayatınızın biryerlerine koyabilirsiniz.Ben kim miyim? 79 yılında doğmuş, okullar okunduktan sonra en son üniversiteyi de bitirip personel ve insan kaynaklar..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yatırım yapar mıyız?

Ben en iyi yatırımımı senin dostluğunu kazanmakla yaptım sanırım..Öyle sağlam öyle getirisi olan bir yatırım ki, 11 yıldır üstüne katlanarak büyüyen beni hiç zarara uğratmayan, krizlerden etkilenmeyen dosdoğru olan bir yatırımdı bizim dostluğumuz..Ama biraz daha birbirimizin yüzünü görmezsek yatırımımız isyan etmeye başlayacak haberin olaa:)) sevgiler cnm dostum.. Şenay.

15 Ağustos 2007 21:35
Delevare

Yazını tesadüfen okudum Çok güzel ifade etmişsin, ben de yazımda bakmak ve görmek olgusundan bahsetmiştim..Aslında hayat çok basit onu karmaşıklaştıran içine acı iksirlerini katan bizleriz, niye yaparız bilmem ama bardağın hep boş tarafını görmekten hoşlanırız dolu tarafı hep az gelir..Ben de görmeye çalışanlardanım hayatı ne kadar başarılı olduğum tartışılır çünkü daha yeniyim unutuyor çoğu zaman yine sadece bakıveriyorum hayata, senin gibilerin yazılarını okudukça da aklıma geliyor benim görmem lazımdı diye..sevgiler..

05 Mayıs 2007 22:07
Genelkurmay açıklaması...

Volkan' cım.. Uzun zamandan sonra ilk defa çok mutluydum..İnsanların susması tepki vermemesini anlayamıyordum artık umutlarım tükenmeye başlamıştı, taa ki önce Antalya daha sonra Ankara ve İstanbul ve sonra da Genelkurmay' ın o içime su serpen açıklaması..Aslında çok da hoş olmayan bir durum olmasına karşın, bizi ve ülkemizi ne hale getirdiler ki asker' in açıklama yapmak zorunda kalması ve ben burdayım hala demesi beni çok rahatlattı ve dedim ki kendi kendime Ata' m ve bizim için ölen tanımadığımız şehitlerimiz siz rahat uyuyun emanetiniz hala doğru ellerde, hala ellerde bayraklar hala dillerde aynı slogan..''Türkiye laiktir laik kalacak'' ne pahasına olursa olsun..Sevgilerimle Volkan' cım yinee harikasın...

05 Mayıs 2007 21:57
 
Toplam blog
: 3
: 551
Kayıt tarihi
: 25.04.07