Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hiç bir şey içimde kalmasın diye... Susmayı öğrenemedim diye... yazıyorum:) Kavgacı değilim. Çok akıllı da değilim. Sevdiğim ne varsa peşine düşerim. Sevmezsem, çeker giderim. Aklımın firarına, kalbimin fırtınalarına ve gülümsemeye bayılırım. Hep gülerek konuşurum, en çok kendi doğrularıma aşığım. Biraz akıllı, biraz deli,..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Şarkılar ateşten

"ATEŞ" olmadan olmaz ki hayat...acıya da yanmalı insan. sevdaya da, mutluluğa da... geç kalmak kısmını çok iyi anlıyorum, sadece doğarken erken davranmış biri olarak. hayli dokunaklı ama bir o kadar güzel:)))

05 Haziran 2015 20:43
Kiralık hayatlar

kendimi buldum bu yazıda:)))demek istediğim ruhum daha vahşiydi. mantığımla duygularım hep yarış halindeydi, kazananı belirsizdi. şimdilerde daha dinginim. "kabullenmek" le tanıştırıldım, gülümsemelerim çoğaldı. yazınız, doğru yolda olduğuma bir kez daha inandırdı beni. Ellerinize sağlık.

09 Aralık 2013 17:32
Masal

insan bazen hayal kurar,inanır.Gerçekleri de bir zamanlar hayaldir çünkü.Hayalin "gerçek " anını bekler.Kimselere de söylemese de..En sevdiği hayaline masallar okur, yazar..Bu masalı sevdim ben.İNMİSİN, CİNMİSİN???:))))

18 Kasım 2012 18:22
 
Toplam blog
: 15
: 544
Kayıt tarihi
: 26.04.12
 
 
 
 

 
Gerçekten seviyorsan eğer, mesafeler anlamını yitirir. Ne bakabilirsin gözlerine, ne de dokunabili