Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Istanbulluyum.. Haftasonu caddeye çıkmadan haftasonunun geldiğini anlamayanlardanım. Alışverişe, gezmeye, doğaya, aileme, köpeğime bir de internete çok düşkünüm.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Zıkkımın pekini yiyin emi! . .

Duygularınızı paylaşıyorum. Bayramda gripten dolayı evden çıkamamıştım, malesef bahsettiğiniz programında bayram özeli var, kıl çıkan bölüme kadar 3 bölüm seyrettim. Aman Allahımm ne programdı... Şimdi diyeceğim şeye kızacaksınız ama format programları bunlar. Katılanların tarzları bu formata göre seçiliyor, hatta yapmaları gerekenler de planlı. Tam da bu hissettiklerinizi hissedip, rating almaya dayanıyor... Televizyon endüstrisinin ipuçlarından biri.

28 Aralık 2008 21:16
Una Historia Fantástica -la parte uno!

Yine bir çırpıda okuttuğun güzel bir hikaye olmuş.. En sevdigim dizileri tv'den değil, toplu biçimde dvd'den seyrediyorum, tek sebebi de ay tadı damağımda kalmadan bitmesin... İyi peki de bu hikayenin devamı ne zaman? :) Damağımda kaldı... Not: Bir kaç yerde tahsis gördüm, sana yakışmaz, bir kez daha gözden geçirir misin?

28 Aralık 2008 14:56
Haberi yorumladık

Gerçekten çok güzel bir uygulama idi. Milliyet Blog yazarlarının gazetenin ana alanlarından biri olan siyasette bu şekilde aktif rol almaları ve site yönetiminin de hem fikir hem de uygulama açısından buna cesaret etmesi takdire şayan. Yanlız en şaşırdığım nokta, sürekli yorumlarda Milliyet.com.tr yönetimi bizi desteklemiyor, bize yeterli yer verilmiyor diyenlerden hiç ses çıkmaması. Gönül isterdi ki, sadece yorumlar muhalefet etmek adına yazılmasın, iyi şeyler takdir edilsin. Emeğe geçenlere tekrar tebrikler.

19 Aralık 2008 17:10
 
Toplam blog
: 32
: 10302
Kayıt tarihi
: 21.05.07