Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hatay'ın İskenderun ilçesinde dünyaya geldim. 1997 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimde Psikolojik Hizmetler Anabilim Dalı'dan mezun oldum. Halen Osmaniye'de Psikolojik Danışman olarak çalışmaktayım. Özellikle sağlık kurumlarında seminer, radyo programcılığı ve eğitim çalışmalarına ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ece'min Haykırışı...

Duygularımıza tercüman olmuş bu yazı. Ne yazıkki dua etmekten başka yapacak çok fazla şeyimiz yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

12 Ocak 2009 23:57
KAFEİN BAĞIMLISIYIZ- Kahve IN Ihlamur OUT

İş yerine varır varmaz başlıyoruz bardak bardak çay içmeye.Gün boyu bu böyle devam ediyor.Sağlıklı beslenelim diye vücudumuza ne alacağımızı biliyoruzda ne almayacağımızı ne yazıkki bilmiyoruz yada göz ardı ediyoruz.Uyarınız için teşekkürler Aysen hanım.Yazılarınızın devamını bekliyoruz.

01 Kasım 2008 22:22
Vermeyince Mâ’bud, Neylesin Sultan Mahmud

büroma gelince açtım milliyet blog sayfasını ne var ne yok diye bakarken yazınızı gördüm.çok güzel bir yazı olmuş.çoğu zaman günlük hayatta ifade ettiğimiz özdeyişlerin, deyimlerin arka planını bilmeden kullanıyoruz.bilgilendirmeniz için teşekkürler.kolaylıklar diliyorum.

23 Mayıs 2007 09:31
 
Toplam blog
: 50
: 2429
Kayıt tarihi
: 31.08.06