Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hayata dair 'söz'lerim var... Türkiye' nin çeşitli illerinde yaşadım. Mühendislik eğitimimi İzmir' de aldım, insanların içinde oldum, tanımak, bilmek, sevgiyi yüceltmek, öğretmek, öğrenmek farklı bir gözle dünyaya bakmak, Anadolu' nun ve Ege' nin birikimini, dostlarıyla paylaşmak ana felsefem oldu, doldum, doldum, biriktim. Ş..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ruh İklimi

hocam işte insanlar sizi bu yüzden seviyorlar. yüreklendiriyor elinden nazikçe tutuyor yola kadar eşlik ediyorsunuz adım atmaya başlayıp biraz yürüyüp geri bakacaklarını biliyor orda bekliyor ve gülümseyerek hadi hadi yürü diyorsunuz.:) bende size bir şarkı gönderiyorum üstelik altyazılı(sizin ihtiyacınız yokturda :))...şarkının bir yerinde şöyle diyor Çocuklar eriyen karları farkederken/Çiçekler güneş için yarışıyorlardı...:) sağlıcakla kalın..:) tori amos http://www.youtube.com/watch?v=KhFcRaHhep4&feature=related

28 Aralık 2011 00:49
Ruh İklimi

Toroslarda kuzeye bakan ulu çam ağacı gibi bir babanın oğluyum ,kuzeye bakan yönü ne kadar sert, yosunluysada o sert babanın arkasında, sevecen bakışlarıyla büyümüş,sonradan akdenizde yelken açmış vira bismillah demiş, kabak çiçeği dolması yemiş,rakının anasonuyla hoş beş etmiş bir akdenizliyim.papatyayla kardeleni sevenlerdenim Anadolunun oğluyum..tüm iklimlerin zamanında ve tadında yaşanmasını dileyenlerdenim... tüm iklimleriniz tadında ve kararında olsun...:) sağlıcakla hocam..:)

24 Aralık 2011 12:10
Aman da benim güzel tükürüğüm(!)

ya hocam döndünüzmü dönmedinizmi valla ben siz gittiniz kapıyı çarptım çıktım bugün tesadüfen girdim aha hocam yazmış didim... geldiyseniz gelicem, gelmediyseniz ahanda tükürük.. bir daha davosa dönmem..:)

24 Aralık 2011 11:52
 
Toplam blog
: 42
: 541
Kayıt tarihi
: 30.03.09