Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Hayata

Hayata
 

Eğer hayatını paylaşacak biri yoksa yanında. Kapamışsan tüm dertlere, kederlere, aşklara kendini. Gülemiyorsan artık sebepli, sebepsiz her şeye. Yalnızlığında boğulmak üzereysen, bile bile. Acı çekiyorsan aşk olmasa da. Tanımadığın bilmediğin birinin çıkıp bir gün kapına geleceğini, seni çok seveceğini sanıyorsan hayal dünyanda. Sevmenin sadece acı çekmek olduğu öğretildiyse sana. Aşk filmleri dokunuyor, ağlatıyorsa sebepsiz. Kendini başka biri olmaya zorluyorsan, elalem ne derlerle yaşıyorsan. Yatağın ortasında değil kenarında yatıyorsan hala, buz gibi. Kendine özenmiyorsan aylardır, acıyorsan kendine, saçındaki beyazları görüp hala boyatmıyorsan. Evden çıkmadan kendine son bi kez bakmıyor, hatta hiç bakmıyorsan. Aylardan hangisi olduğu umurunda değilse, baharı artık heyecanla beklemiyorsan. En güzel giysilerini en arkalara atıyorsan. Kalbinin anahtarını sandıklara kaldırdıysan. Hala gençsen, güzelsen, gençliğin bir nefes kadar kısa olduğunu biliyorsan;

Silkelen kendine gel. Ağzından çıkanlara değil kalbinin sesini dinle ve ona inan. Dinle ki iyi ki yaşandı desin. Keşkelerle dolu bir gençliği geride bırakacağına, iyi kilerle dolu yaşlılığında anlatacak bir şeylerin olsun birilerine. Sevgiyi, aşkı anlat. Huzuru, mutluluğu anlat. İki seven insanın neler yağabileceğinden söz et.

Sen özelsin. Aradıkların kabuğunun içinde değil. Hayatın içinde. Bırak kendini hayata. Hatalarınla yaşa ki yanındakinin kıymetini anla.

Hala duruyor musun? Bırak kendini hayata…

 
Toplam blog
: 19
: 898
Kayıt tarihi
: 01.12.06
 
 

Sıcak bir Ağustos günü 16:15’de Gönen Devlet Hastanesinde şimdiki gibi tombiş yanaklarım, çekik güle..