Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

11 Aralık '07

 
Kategori
Özel Günler
 

Hayatın engelleri nedir sizce?

Hayatın engelleri nedir sizce?
 

BEDD


Sevgili Gönül Dostlarımız,

Öncelikle hayırlı Bayramlar diler, saygı ve sevgilerimizi sunarız. Hayatı sizlerle birlikte paylaşmaktan onur duyuyoruz.

Sizlerin sayesinde pek çok ihtiyaç sahibi kardeşimize hayat ve güç olduk. Pek çoğunun yaşamını kurtardık, pek çoğunu yürüttük, pek çoğunun elini ayağını yaptırdık.

Sizlere minnettarız, çok teşekkürler.

3 BİN ENGELLİYE HAYAT OLMAK İSTİYORUZ. AMA EN ÖNEMLİSİ PEK ÇOĞUNU YÜRÜTMEK İSTİYORUZ, ONLARA GELECEKLERİNİ ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ.

Bu güne kadar daha çok tekerlekli sandalye konusuyla ilgilendik, bu yöndeki talepleri karşılamak için mücadele ettik. Ancak, gerekli tedavi ve müdahaleler yapıldığında binlerce engellinin sağlığına kavuşabileceği, yürüyebileceğini ve toplum içinde sağlıklı birer birey olarak yer alabileceğini gördük. Derneğimiz son 5 yılda Marmara Üniversitesi Hastanesi ile bu yönde çalışmalara ağırlık vermiş ve sayısız engelli çocuğumuzu (alta görüldüğü üzere) topluma kazandırmayı başarmıştır.

Birçoğunun engelini ortadan kaldıramazsınız.

Ancak hayatında fark yaratabilirsiniz.

FARKI SİZLERLE YARATTIK, TEŞEKKÜRLER

Bağışçılarımızın burs, gıda, kömür, hasta bezi, tekerlekli sandalye yardımları yanında, tedavi, ilaç, cihaz, protez veya ameliyatlara daha çok katkıda bulunmaya ve bu yönde destek olmaya davet ediyoruz. Onların sağlığını kurtarmak, engellini ortadan kaldırmak gelecek yaşamları için çok önemli. Gerekli müdahaleler zamanında yapılmadığı için engeli kalıcı hale gelen çocuklarımızın bu zor durumdan kurtarılması çok önemli. Bu katkılarınızı içinde bulunduğumuz Kurban Bayramından başlayarak yaparsak pek çok engelli aile huzurlu dolu bir Kurban Bayramı geçirecektir.

Kurban Bayramı'nın Sizlere, ailenize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dileriz.

*** TURCELL Faturalı hattınızdan 5904'e göndereceğiniz her ''BOŞ MESAJ'' ile TEKERLEKLİ SANDALYE KAMPANYAMIZA 5 YTL BAĞIŞTA BULUNABİLİRSİNİZ..

Bir nefeste sizden..

BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ
http://www.bedd.org.tr/www/

''Melekler yüreğinizden öpsün''

Bu bir gönül paylaşımıydı.

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..